Foto: Heleen van Royen viert laatste aflevering HLF8 in minuscule badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe schrijfster Heleen van Royen heeft weer een nieuwe foto geplaatst en al haar fans smullen daar natuurlijk enorm van.

Heleen van Royen geniet van erg klein stukje stof

Het is alweer tijd voor de laatst aflevering van het praatprogramma HLF8. En vaste vriendin van de show, Heleen van Royen, vindt het erg jammer dat het programma ermee stopt. Maar om de laatste aflevering te vieren doet ze traditie getrouw nog een spiegelselfie. Alleen deze keer was die wel heel bijzonder. Heleen maakte de foto namelijk in een erg kleine outfit. Haar badkleding was zeker niet genoeg om haar hele lichaam te bedekken. Ze dekken nog niet eens haar prachtige rondingen. Maar het zorgt natuurlijk wel voor een mooie foto. Daar kan iedereen het over eens zijn.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen pakt zichzelf flink aan in knellend topje

Heleen van Royen verlaat paradijs voor programma

De knappe schrijfster wil natuurlijk erg graag bij de laatste aflevering van haar favoriete programma zijn. Zo graag zelfs, dat ze haar vakantiebestemming vroegtijdig verlaat om terug naar het koude Nederland te reizen. Zo kan ze op tijd aan tafel schuiven bij HLF8. Heleen is al een langere tijd een vaste gast bij het programma. Ze vindt het dan ook erg leuk om aan te schuiven en ze voelt zich altijd zeer welkom als ze wordt uitgenodigd. Dat is voor Heleen een belangrijke reden dat ze altijd maar blijft aanschuiven. Heleen kan niks leukers bedenken dan bij HLF8 te gast zijn. En voor de makers van het programma en iedereen achter de schermen, is dat natuurlijk een enorm compliment.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Intensief sporttraject voor Heleen van Royen

De afgelopen maanden is Heleen intensief aan de slag gegaan met sporten. Ze doet mee aan een speciaal traject om ervoor te zorgen dat ze een paar extra kilo’s kwijt kan. En nu is het Heleen helemaal niet erom te doen dat ze super slank moet worden. Maar net even iets strakker en iets gespierder, dat vindt de knappe schrijfster wel een mooi vooruitzicht. En aan de foto’s van Heleen te zien is dat ook wel goed gelukt. De aantrekkelijke schrijfster heeft er nog nooit beter uit gezien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Afscheid nemen van de traditie van Heleen van Royen

Een foto, kijkend in de spiegel op het toilet in de studio van HLF8, dat zit er na de laatste aflevering voor Heleen niet meer in. En dat betekent dat er eindelijk een einde komt aan de langlopende traditie van Heleen om bij elke aflevering dat ze te gast is, een foto op het toilet te maken. Binnenkort moet Heleen dus een nieuw programma vinden om leuke selfies te kunnen blijven maken. Zowel Heleen als haar volgers vinden het natuurlijk erg jammer dat ze niet meer van die foto’s kunnen genieten. Maar Heleen kan gelukkig nog heel veel andere leuke foto’s van zichzelf maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...