Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden. 

De verleidelijke outfit van Heleen van Royen

Sinds een paar jaar zie je Heleen van Royen steeds vaker op televisie en is ze steeds actiever op social media. En dat is goed nieuws, want er zijn een stuk meer mooie plaatjes en beelden bijgekomen van de aantrekkelijke schrijfster. Heleen houdt haar nieuwe fans ook graag tevreden, maar soms lukt dat niet helemaal. Dan is ze wat vergeten of was er geen tijd om wat leuks te plaatsen. Maar Heleen is wel iemand die dat soort momentjes onthoudt en er dan later op terugkomt. Zo deelt ze nu ook een foto van zichzelf in de badkamer. Heleen was bijna vergeten een foto te maken toen ze bij het programma HLF8 zat en heeft toen de foto maar thuis genomen. Gelukkig maar, anders had je niet kunnen genieten van dit plaatje van de knappe schrijfster.

Lees ook: Foto: Bezwete Heleen van Royen laat trots haar nieuwe lijf zien

Heleen van Royen niet langer te gast bij HLF8

De verleidelijke schrijfster was te gast bij HLF8. Daar wilde ze een spiegelselfie plaatsen, zoals ze dat altijd doet als ze daar te gast is. Maar ze was het helaas vergeten. Dan thuis maar een foto maken. Dat kan net zo makkelijk. Heleen blikt met de foto terug op het stoppen van het programma. Ze vindt dat erg jammer, want ze had het er altijd zo naar haar zin. Het voelde helemaal niet als televisie maken, maar meer als een gezellig avondje rondhangen met vrienden. Heleen neemt dus afscheid van het programma, maar kijkt wel terug op de gezellige tijden die ze daar als gast heeft mogen meemaken. Dan maar weer aanschuiven bij VI. 

Komt Heleen van Royen nog wel aan schrijven toe?

Een vraag die heel veel fans van Heleen zich afvragen is of de knappe schrijfster nog wel aan schrijven toe komt. Ze is heel erg vaak te gast in allerlei programma’s, maar heeft ze nog wel tijd om te werken aan haar nieuwe boek? Dat blijft nog maar de vraag. Maar Heleen maakt het eerlijk gezegd niet zo uit. Dat boek komt wel af en ze vindt het zelf heerlijk om te gast te zijn in praatprogramma’s. Dan maakt de rest toch ook niet meer uit?
Heleen doet lekker drankje met vriendin

Dat Heleen van Royen een heerlijk leventje heeft, dat wordt steeds duidelijker. De knappe schrijfster heeft laatst een heerlijk dagje gehad met een oude vriendin van haar. De dames waren weer samen na lange tijd en besloten om eens flink te genieten. En dat is wel een beetje de essentie van Heleen. Ze is een dame die het leven niet te serieus neemt en voldoende tijd neemt om even tot rust te komen en te genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.