Foto: Heleen van Royen toont haar enorme twee wapenfeiten na keihard werken in sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen is ondanks haar 58 jaar fitter dan ooit tevoren. Een foto in een goed gevulde legging laat nog maar eens zien dat hard werken in de sportschool loont!

De Amsterdamse maakte furore als columnist en schrijfster, al lijkt Heleen van Royen nu een hele andere weg te hebben ingeslagen. Als fitness influencer en tv-persoonlijkheid zoekt ze graag de spotlights op. Op Instagram deelt ze vol trots haar progressie in de sportschool. En preuts is ze zeker niet, zo laat ze graag zien wat ze in haar legging heeft zitten.

Heleen van Royen toont haar flinke aanwinsten in de sportschool

Bij het denken aan het uiterlijk van een gemiddeld schrijfster, zal je niet denken aan het uiterlijk van Heleen van Royen. De 58-jarige brunette ziet er voor haar leeftijd nog bizar jong en fit uit. Toevallig is het allemaal niet, want ze werkt er keihard voor om er zo uit te zien. Haar progressie deelt ze maar al te graag met volgers. Zo plaatste ze een foto in haar verhaal op Instagram, waarop ze een update geeft van haar fysiek. In een strakke, goedgevulde panterlegging is te zien hoe haar fysiek een ‘q’ vorm aanneemt. Met een enorm trots gezicht toont ze haar zelfvertrouwen in de sportschool. Geef Heleen eens ongelijk, wat een prestatie! Zie de beelden hier!

Heleen van Royen deelt graag interessante beelden

Dat Heleen trots is op haar fysiek is ondertussen geen geheim meer. Ze is vaak schaars gekleed te zien op sociale media. Panterblousejes met een laag uitgesneden hals, strakke leggings en korte rokjes passeren allemaal de revue. Op veel foto’s zijn haar pluspunten en kadetjes ook nog eens nadrukkelijk aanwezig. Zou ze graag expres het mannelijke oog verwennen of uitdagen? Of dat haar doel is weet niemand, maar het lukt haar in ieder geval behoorlijk. Zowel jong als oud, elke man die toevallig op haar Instagram stuit blijft toch nog even hangen. Of zou ze toch zijn geïnspireerd door haar schoondochter Suzanne Schulting? Heleen’s zoon Sam heeft namelijk een relatie met Suzanne. Laat Schulting nou ook net bekend staan om haar prikkelende kiekjes tijdens het sporten..

Vriend Heleen van Royen jongste opa van Nederland?

In mei 2023 werd Heleen voor de derde keer oma nadat haar dochter Olivia beviel van een dochter genaamd Alexa. Voor Heleen haar leeftijd wellicht niet een enorm bijzondere mijlpijl, maar wel voor haar ruim 20 jaar jongere vriend. Haar vriend, Bart Meeldijk, is slechts 37 maar al opa van 3 kleinkinderen. Bart, muzikant van beroep, is slechts 6 jaar ouder dan Heleen’s dochter Olivia. Je bent geneigd te denken dat dit soms wat onwerkelijk moet zijn voor de kinderen van Heleen. Hoewel Bart opa is, heeft hij zelf geen kinderen. Hij maakte eerder bekend hier geen behoefte aan te hebben en beweerde dat hij niet per se een gezin wilde starten met Heleen. Het stel is ondertussen al bijna 10 jaar samen en zijn samen gelukkige grootouders. Het zal vast niet bij 3 kleinkinderen blijven!

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...