Foto: Heleen van Royen straalt in ontzettend heet jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Heleen van Royen heeft wel een heel strak, heet jurkje gekocht. 

Heleen van Royen is klaar met de zomer en klaar voor de herfst. Heleen heeft een lekker strak roze jurkje gekocht. De 57-jarige Heleen zorgt ervoor dat ze met dit jurkje zo weer in haar jongere bloei zit. Wie zei dat Heleen oud begon te worden moet snel deze foto bekijken, want wat een pracht vrouw met een geweldig ! Het is jammer genoeg nu alleen nog te warm voor deze jurk. Heleen van Royen gaan we voorlopig in het echt dus nog niet zien met dit prachtige jurkje. Het is een echte ‘herfst’ outfit geeft ze aan. Laat de herfst dan maar beginnen!
Heleen van Royen te gast bij Vandaag Inside

Heleen van Royen is te gast bij het programma Vandaag Inside. Samen met René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee mag ze aan tafel gaan zitten. De laatste uitzending met Heleen van Royen was een rare uitzending zei Wilfred Genee zelf. Na de uitzending van Vandaag Inside loopt Wifred Genee altijd even met zijn gasten door de wandelgangen om te bespreken hoe de uitzending was. Wilfred Genee kwam zelf al snel tot de conclusie dat de uitzending met Heleen van Royen een rare uitzending was. Heleen zei dat Wilfred er niet met zijn hoofd bij was. Misschien was Wilfred bij de vorige aflevering wel bezig met zijn ‘ladyshaver’ in zijn achterbak.

Heleen van Royen weet al wat ze kan gaan verwachten. Door het lekkere ‘hete’ jurkje wat Heleen heeft gepost op haar sociale media kan ze daar opmerkingen over gaan verwachten. Tijdens de vorige uitzending zei Johan Derksen namelijk wat over een foto van Heleen van Royen. Johan zei namelijk lachend “kan ik hier een afdrukje van krijgen”. Heleen, wees gewaarschuwd!

Heleen van Royen opent haar benen

Heleen van Royen is helemaal weg van kunst. Ze heeft nu live op tv ook gezegd dat ze wijdbeens in een museum heeft gehangen. Met haar benen wijd konden mensen in een museum kijken hoe Heleen van Royen daar met haar benen open hing. Er werd aan haar gevraagd hoe het dan voor haar kinderen is, dat ze met haar benen open in een museum ligt. “Ik ben er niet zo mee bezig” zegt Heleen. De knappe Heleen van Royen met haar benen wijd in een museum, dat zou vast en zeker veel bezoekers opleveren. Het is misschien handig om de volgende keer ook te vragen in welk museum Heleen precies hangt!

Heleen van Royen Formule 1-fan

Tegenwoordig is iedereen in Nederland een Formule 1 fan. Nu blijkt het dat Heleen ook een Formule 1 fan is en het lijkt erop dat ze er nog verstand van heeft ook! Als Heleen nou in plaats van de paarse jurk een oranje had gekocht, had ze zo naar Zandvoort kunnen gaan.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters maakt heerlijke selfies tijdens zwetend partijtje Pilates (foto’s!)

Emma Heesters is lekker aan het zweten tijdens een les pilates en dan ook foto's die iedereen goed kan bewonderen!

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!