Foto: Heleen van Royen showt zichzelf in strakke jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen is een ongelooflijk knappe dame. Dat weet iedereen. Maar na deze styling-sessie is ze nog knapper geworden. 

Heleen laat zich vandaag helemaal onder handen nemen door haar styliste. En dat betekent dat ze weer een verrassend mooi pakje aan krijgt. In dit geval is dat pakje een strak panterprintje. Of ja, eigenlijk zijn het allemaal losse stippen. Maar dat zie je pas als je gevaarlijk dichtbij Heleen bent gekomen. De prachtige schrijfster ziet er dan ook uiterst gevaarlijk uit. Maar geen zorgen, deze knappe dame zal je niet met huid en haar verslinden. In haar strakke jurk imponeert Heleen wel gelijk iedereen die ze tegenkomt.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen verwent zichzelf in eigen achtertuin

Heleen op hoge hakken is ook zeker een aanrader

Dankzij haar hoge hakken kijk je nu vanzelf op naar Heleen van Royen. De meeste mensen deden dat al, maar het is fijn om een look te hebben die daarbij aansluit. Heleen verontschuldigt zich nog dat het allemaal zo lang heeft moeten duren, maar dat maakt de stylist verder niets uit. Want de knappe schrijfster is er inmiddels helemaal klaar voor. En ze ziet er buitengewoon goed uit, dus alle foto’s die van Heleen gemaakt worden kunnen alleen maar briljant worden. Met een model als Heleen kan je eigenlijk ook niet fout gaan. Dat is het voordeel van werken met de schrijfster.
Heleen viert goed weekend

Het weekend is begonnen, ook voor Heleen van Royen. En dat viert ze natuurlijk geheel in stijl in haar eigen tuin. Haar klein oase is waar ze altijd komt om rust te vinden. En dat zie je wel. Met een glas wijn in de hand heeft Heleen geen enkele vorm van stress. De prachtige schrijfster kan nu in alle rust nadenken over haar volgende boek dat ze uit gaat brengen. Of ze denkt juist even helemaal nergens aan en geniet van het moment. Ook niet verkeerd na een lange week. Heleen vindt het heerlijk om aan het einde van een vermoeiende week even een momentje voor haarzelf te pakken. Dat heeft ze wel verdiend.

Heleen is verliefd op haar eigen tuin

Waar de meeste BN’ers naar verre landen vertrekken of de zon opzoeken, besluit Heleen om haar zomer anders aan te pakken. Ze is namelijk heerlijk niks aan het doen. En dat bevalt de schrijfster wel. Lekker languit op haar ligstiel in de tuin en genieten van de rust, de stilte en een drankje in haar hand. Heleen heeft zich helemaal overgegeven aan het idee van vakantie in eigen land. Maar dan ook nog eens in haar eigen achtertuin. In haar tuintje is Heleen prima op haar plek. Ze zou er dan ook niet van durven dromen om ergens anders heen te gaan dit jaar. Volgend jaar is natuurlijk weer een ander verhaal, maar voor nu is haar tuin perfect.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.