Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard ‘Heerlijke Heleen’ moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Heleen van Royen houdt van ‘puur natuur’

De geweldige Heleen van Royen, oftewel: Heerlijke Heleen, is hét voorbeeld van een powervrouw. Ze is een succesvolle schrijfster, is ambassadeur van de Hondenbescherming én ze heeft een flinke fanbase opgebouwd op haar sociale media. Dat doet ze natuurlijk met al die prachtige foto’s die ze plaatst van zichzelf. Regelmatig zet ze selfies of andere leuke kiekjes op haar Instagram pagina waar dan haar fans op hun beurt weer ontzettend positief op reageren. Het kan bij Heleen ook niet missen! Onlangs plaatste ze weer een beeldschone foto van zichzelf waarbij het lijkt alsof ze helemaal geen make-up draagt. Zoiets weet je tegenwoordig natuurlijk nooit meer zeker, maar het ziet er in ieder geval erg natuurlijk uit. In de reacties zijn alleen maar positieve berichten te lezen over Heleen. Zo wordt de schrijfster bestempeld met ‘puur natuur’ en gunnen mensen haar het beste voor haar vrije dag. Heleen laat zelf in de reacties namelijk weten dat ze even een extra dagje vrij heeft waar ze van gaat genieten. Naast positieve reacties, zijn er ook veel mensen die vinden dat Heleen weer moet gaan schrijven in plaats van op sociale media zitten. Gelukkig zijn dit allemaal grapjes waar Heleen zelf ook om kan lachen. Top vrouw!
Heleen van Royen deelt haar dagelijkse routine met incognito foto

Je hebt het hierboven kunnen lezen; Heleen is een ontzettend succesvolle powervrouw. Dat blijkt wel uit haar drukke schema’s elke dag. Van haar drukke leven plaatst ze dan ook regelmatig foto’s op haar Instagram. Het is dus voor haar volgers wel duidelijk wat ze allemaal op een dag doet. Niet alleen wanneer ze aan het werk is, maar ook in haar vrijetijd. Heleen vond het tóch nodig om nóg een keer haar dagelijkse routine te delen met haar volgers. Dat doet ze deze keer niet vanachter de laptop, maar helemaal ingepakt in haar winterkleding. Ze is namelijk even lekker wandelen met de hond. In het bijschrift zegt ze: “Je weet het… hond lopen, koffie, schrijven. #mijndag” Zelfs onder een foto waar Heleen bijna niet te herkennen is, wordt alleen maar positief gereageerd. De romanschrijfster krijgt honderden complimenten over hoe mooi ze is in deze foto. Wij sluiten ons daarbij aan!
Heleen van Royen heeft wel een heel apart zitje in haar badkamer

Heleen van Royen, we gaan het nog één keer zeggen: Heerlijke Heleen, heeft naast haar talent van schrijven ook een talent van inrichten. Dat blijkt wel uit een video die ze onlangs op haar Instagram zette. Hierin deelde ze de mooie inrichting van haar badkamer. Alles ziet er strak en stylish uit. Tot ze langs de wc loopt en de camera naar de grond richt. Dan blijkt ze ineens een potje op de grond te hebben staan. Achja, als je eenmaal oma bent, is dat ook niet zo gek natuurlijk. Heleen lijkt zich toch een beetje te storen aan het gifgroene potje in haar strak zwarte en grijze badkamer. Daarnaast doet de schrijfster even een demonstratie van hoe het potje werkt. Ze giet er water in en ineens komt er muziek uit. Het liedje sluit af met een kinderlijke “jeej!”. Heleen doet het nog een keer, maar deze keer is de camera op haar gericht. Ze ziet eruit alsof ze het liedje helemaal zat is en doet de ‘jeej’ heel sarcastisch mee. Hilarisch!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!