Foto: Heleen van Royen leidt volgers af met spannend inkijkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen wilde graag iets laten zien aan haar volgers, maar zij hebben alleen oog voor twee hele andere dingen!

De knappe brunette heeft weer haar uitstekende best gedaan om goed voor de dag te komen. Heleen van Royen is helemaal klaar om los te gaan op een feestje. Als het aan Heleen ligt moet je alles uit de kast gooien of je blijft maar thuis, en dat laatste heeft ze zeker gedaan!

Heleen van Royen geeft letterlijk een inkijkje in haar leven

Wie de knappe schrijfster op sociale media volgt, weet dat ze niet bang is om een inkijkje in haar leven te geven. Ook deze keer heeft ze haar volgers niet teleurgesteld. De 57-jarige schrijfster heeft zich helemaal opgetut voor een feestje. Ze laat ook weten dat ze er helemaal klaar voor is om los te gaan. Heleen van Royen zegt zelf “go big or go home”. En met haar enorme joekels heeft ze niks gelogen. Met een heerlijk glitterjurkje is Heleen klaar om te gaan feesten. Dit heerlijk glitterjurkje is ook voor haar volgers goed nieuws. Het heeft namelijk een inkijk van hier tot Tokio en haar kanonnen spreken voor zichzelf. Wie samen met Heleen van Royen op het feestje was, kon zijn ogen uitkijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Volgers van Heleen van Royen staan met mond vol tanden

Heleen zei dus “go big or go home”. Dit ging uiteindelijk niet om haar kanonnen, maar om haar prachtige haar. Ze heeft zo haar best gedaan om het helemaal vol en netjes in een krul te krijgen. Uiteindelijk heeft ze het voor zichzelf verpest, want al haar volgers hebben het alleen maar over haar enorme inkijkje. Niemand die meer aandacht heeft voor de prachtige haren van Heleen. Haar volgers denken zelfs dat de kanonnen van Heleen van Royen groter zijn geworden dan de vorige keer. Haar volgers bieden ook hun excuses aan dat ze eerst waren afgeleid door Heleens kanonnen.

Heleen van Royen straalt op ondeugende foto

De knappe brunette is er niet verlegen om zichzelf te laten zien. Met deze ondeugende foto laat ze dat nog is een keer weten. Ze plaatst een terugblik van afgelopen zomer, waar ze aan het genieten was van de zon. Dit doet ze alleen wel zonder kleding aan. Zonder badkleding geniet Heleen van de brandende zon. Niet alleen de mooie schrijfster geniet, ook haar volgers kunnen door dit ondeugend kiekje genieten. Heleen van Royen wilt weer terug op vakantie en haar volgers willen maar al te graag met haar mee. De 57-jarige dame heeft nog enorm veel aanbidders. Wilt Heleen van Royen een keer een avondje gek doen, dan heeft ze in ieder geval genoeg keuze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Britt Dekker maakt diepe indruk met extreem kort jurkje bij Oranjewinter

De stralende Britt Dekker weet wel hoe ze de ogen op haar gericht krijgt. Bij Oranjewinter zit ze aan tafel met een heerlijk kort jurkje...

Foto: Sophie Bouquet gooit benen omhoog in badkuip

De beeldschone Sophie Bouquet lijkt zich van haar stoute kant te laten zien wanneer ze haar benen de lucht in gooit in bad...

Foto: Vrouw van Daley Blind gaat in héél kort jurkje over straat in Qatar

De prachtige vrouw van Daley Blind zet alles op het spel wanneer ze in dit ontzettend korte jurkje de straten van Qatar onveilig maakt.