Foto: Heleen van Royen laat zich zonder kleding op balkon zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zeer aantrekkelijke schrijfster Heleen van Royen maakt zich klaar voor een middagje wandelen. Ze is alleen haar schoenen vergeten. En nog wat kledingstukken. 

Heleen van Royen laat zichzelf van bijzondere kant zien

De zeer aantrekkelijke schrijfster is zeker niet preuts. Dat merk je wel aan alle foto’s en video’s die de knappe dame deelt met de wereld op haar Instagram. Maar dat ze er zo goed uit kon zien, dat hadden de meeste mensen toch niet verwacht. Heleen laat zichzelf zien zonder kleding, een look die je niet meteen verwacht bij een schrijfster van haar leeftijd. Maar iedereen die Heleen een beetje volgt, weet dat de knappe schrijfster alles behalve preuts is. De aantrekkelijke dame is ontzettend goed in het maken van de meest verleidelijke plaatjes. Dat is wel een van haar verborgen talenten. Bekijk hier de nieuwste foto van Heleen. Wees gewaarschuwd, hij is bijzonder verleidelijk.

Heleen van Royen mist nog haar schoenen

De verleidelijke schrijfster is bijna klaar voor haar rondje lopen als je het onderschrift van de foto mag geloven. Ze zoekt alleen nog haar schoenen. En natuurlijk haar andere kledingstukken, al doet ze de rest van Gran Canaria een groot plezier als ze die gewoon thuis laat. De prachtige schrijfster is lekker op vakantie en geniet optimaal van de prachtige bestemming. Natuurlijk mag iedereen genieten van de vakantie van Heleen, als het aan de knappe schrijfster ligt, en daarom deelt ze een hoop mooie plaatjes. Die zijn vooral van haarzelf, maar daar zal je haar fans niet over horen klagen. In dit filmpje was Heleen halverwege haar wandeling, waar ze een hoop cactussen bezocht.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen trekt haar kleding uit voor shoot in LINDA

Heleen van Royen heeft geweldig door fitness

Wat veel mensen niet weten van Heleen van Royen is dat de prachtige schrijfster het afgelopen jaar een flink deel van haar tijd in de sportschool heeft doorgebracht. Ze is hard aan het trainen geweest om ervoor te zorgen dat ze er een stuk beter uit kwam te zien dan ze al deed. En het resultaat is natuurlijk verbluffend. Je hoeft maar de eerste foto te bekijken die in deze post gedeeld wordt om te zien waarom. De aantrekkelijke schrijfster heeft een belachelijk goed gekregen na al dat sporten. En daar wordt iedereen natuurlijk een stuk blijer van.

Lees ook: Schrijfster Heleen van Royen onthult pikantste hoofdstuk uit haar nieuwe boek: ‘spuitende vrouwen’

Heleen van Royen moet even bijkomen aan zwembad

De verleidelijke schrijfster was echt even toe aan een vakantie. Gelukkig is ze er nu eventjes tussenuit om daarvan goed te kunnen genieten. De verleidelijke dame doet dat natuurlijk op zijn best. Zo geniet ze veel aan de rand van het zwembad met een drankje erbij. En daar deelt ze met alle liefde een foto van met haar volgers. Die zijn dan ook erg blij dat ze zoveel mogen zien van de aantrekkelijke schrijfster. De foto kan je hier bekijken en die is echt wel even de moeite waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.

Beelden: Schaatster Femke Kok laat zich stevig beetpakken door drie hongerige mannen

Femke Kok wordt goed vastgehouden door drie hongerige mannen. Ze maakt hierbij andere mannelijke fans wel enorm jaloers.