Foto: Heleen van Royen laat zich zien in strakke broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen vond het weer eens tijd voor een mooie selfie! De schrijfster deelt een foto waarop ze haar strakste broek uit de kast getrokken heeft…

Heleen van Royen is een voorbeeld voor vele vrouwen. De 57-jarige schrijfster ziet er op deze leeftijd nog geweldig uit, en doet ook haar uiterste best om er piekfijn uit te zien. Ook deze foto levert weer schitterend bewijs: Heleen is een prachtige vrouw!

Heleen van Royen laat zich van haar beste kant zien

De beeldschone schrijfster maakt zich klaar voor de familiebrunch. Met een heerlijk strakke broek komen haar rondingen er goed uit. Met de hoge laarzen onder haar strakke broek ziet het er allemaal enorm verleidelijk uit. Haar volgers vragen in de comments ook gelijk waar ze de broek heeft gehaald. Eenmaal aangekomen op de familiebrunch gaat Heleen van Royen met de groep mee. Gezellig lunchen, kletsen en zelfs een heuse familie-tiktok opnemen; Heleen is overal voor in! Kijk hieronder voor de mooie outfit van de schrijfster.
Contacten van Heleen van Royen krijgen berichtje

De beeldschone brunette was te gast bij het programma The Big Show. Tijdens dit programma is er een onderdeel dat ‘Send to all’ heet. Bij dit onderdeel mag er één berichtje worden gestuurd naar alle contacten van een gast. Dit keer was Heleen van Royen de pineut. 709.000 kijkers zagen hoe Ruben Nicolai zijn pikantste bericht tot nu toe verstuurde naar alle contacten van Heleen van Royen. De knappe schrijfster vond het wel even spannend, maar kon er gelukkig wel om lachen. De contacten van Heleen zouden zich vast afvragen wat er aan de hand is. Misschien krijgt Heleen van Royen wel een aantal stille aanbidders erbij. Wie wilt er nou niet een appje van Heleen krijgen? Klik hier voor het hele bericht.

Heleen van Royen ziet er met bril uit als een stoute secretaresse

De knappe brunette is weer bezig met het schrijven van een boek. Voor het schrijven zit Heleen de hele dag aan haar beeldscherm geplakt. Met deze bril zorgt ze ervoor dat haar ogen minder snel vermoeid raken. Naast dat het haar ogen helpt zorgt het er ook voor dat ze er goed uitziet. Haar volgers vinden Heleen van Royen door de bril op een stoute secretaresse. Wanneer je de foto ziet, snap je wat haar volgers bedoelen. Wat een verleidelijke dame is Heleen van Royen toch met haar bril op!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak