Foto: Heleen van Royen laat haar flinke gewichten zien in krap sporttopje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met zo’n welgevormde borstkas als die van Heleen van Royen is het logisch dat je zo weinig mogelijk kleding draagt, toch?

Heleen van Royen kennen we als iemand die helemaal haar eigen pad volgt. Met een gezonde dosis schijt-aan-de-wereld en heerlijk pittige houding beleeft de 58-jarige schoonheid de grootste avonturen. En met zo’n spannend leven is het natuurlijk belangrijk dat je op en top fit bent! De knappe schrijfster is het helemaal met ons eens en neemt haar volgers al geruime tijd mee in haar fitnessroutine. En daar plukken we nou allemaal de vruchten van.

Heleen van Royen showt afgetraind figuur in niets verhullende sportoutfit

Je zou het misschien niet verwachten, maar razend populaire schrijfster Heleen van Royen is werkelijk topfit! En dat heeft ze ook echt binnen een mum van tijd gedaan. De knappe schrijfster startte haar reis naar een afgetraind lijf ergens begin dit jaar na een confronterende jaarwisseling. En hoewel de meerderheid van ons waarschijnlijk optimistische goede voornemens wel herkend, bokst Heleen het (letterlijk) voor elkaar! En met geweldige resultaten, toont ze nou heel trots op Instagram. Zo deelde ze dit heerlijke plaatje met de gewichten nog in hand! Veel intiemer dan dit kan het niet; zo laat ze echt ál haar sportgeheimen zien. En wij snappen wel dat de comments ook vol staan met vragen naar haar exacte routine, want zo wil iedereen er toch uitzien?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Het afgetrainde lichaam van Heleen van Royen

Wij hebben in ieder geval alleen maar positieve dingen te zeggen, want hot damn. Met glunderende glimlach en werkelijk piepklein topje straalt Heleen op Instagram. Wij vragen ons af of het topje überhaupt nog als een topje mag gelden, want ondergoed bedekt meer kunnen we je vertellen. Al is het met zo’n heerlijk lichaam wel logisch dat je alle kleding uitgooit, natuurlijk. En ons hoor je ook niet klagen! Deze plaatjes wil je namelijk echt niet missen. De 58-jarige schrijfster staat helemaal strak en opgewekt op de foto en toont trots haar afgetrainde buik en haar stevige dames. Doe daar een grote glimlach bij, en het plaatje is compleet. Je weet echt niet waar je je ogen kwijt moet, zoveel valt er te smullen op dit kiekje. Op naar nog vele meer!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen deelt sportgeheimen met groeimaatjes

En gelukkig voor ons twijfelt Heleen van Royen er geen seconde aan om al haar sportgeheimen weer delen. Alleen al op haar razend enthousiaste fans reageert ze met allemaal tips en tricks! Bij de foto stelde Heleen namelijk de vraag aan haar volgers of zij ook zo van gewichtstraining hielden. En Heleen zou Heleen niet zijn als ze niet met bijna al haar fans persoonlijk in gesprek gaat. De reacties barsten van de oprechte gesprekken en de sportfanaat zal er ook nog heel wat trucjes uit weten te halen. Haar volgers kunnen hun geluk in ieder geval niet op met al de aandacht. Logisch ook, met zo’n bloedhete vrouw eerst op je beeldscherm en dan in je reacties! Heleen geeft haar sportieve fans ook een heerlijke bijnaam: groeimaatjes! Gepast ook, want zowel haar fanbase als haar spieren gaan er flink op los. Kan ook niet anders met zulke spetters!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.