Foto: Heleen van Royen knalt bijna uit haar zwemtopje tijdens zonvakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen heeft altijd wel tijd om een leuke foto voor haar volgers te maken en ook deze keer was het weer goed raak!

Knappe schrijfster knalt bijna uit topje

Heleen van Royen heeft een ongelooflijk goed . Natuurlijk is ze op bepaalde plekken beter bedeeld dan andere vrouwen dat zijn. Dat maakt het van Heleen ook zo interessant om naar te kijken. De aantrekkelijke schrijfster is namelijk ongelooflijk mooi en haar strakke pakjes benadrukken dat natuurlijk gigantisch. Heleen was een middagje even een verfrissende duik nemen en dat kan alleen maar in zwemkleding. En het zwempakje dat Heleen die dag droeg was natuurlijk zo verleidelijk dat iedereens mond gelijk open viel van verbazing. De twee grote troeven van Heleen zaten wel erg strak verpakt. Die waren continu bezig met proberen te ontsnappen en wisten zich bijna los te vechten uit de grip van haar strakke kleding.

Lees ook: Video: Heleen van Royen laat zich van top tot teen fotograferen in zalig bad
De streepjes op het topje van Heleen van Royen hypnotiseren

De knappe schrijfster heeft zichzelf met dit pakje wel een beetje enorm overtroffen. Heleen heeft een pakje aangetrokken waar haar vrouwelijke vormen zo goed in te zien zijn dat je er simpelweg wel van moet genieten. Maar kijk vooral niet te lang naar het aantrekkelijke van Heleen van Royen, want dan kom je in de problemen. Heleen heeft namelijk best wel een bijzonder pakje aangetrokken. De strepen die op het pakje zitten zorgen er een klein beetje voor dat als je er te lang naar staart je helemaal in een trance raakt. En dat moeten we natuurlijk ook weer niet hebben. Feit blijft dat het strakke van Heleen van Royen in dit pakje wel heel erg goed uit ziet. Dat valt nou eenmaal niet te ontkennen. Heleen neemt het er nog even van en zwemt vrolijk verder, terwijl ze haar volgers watertandend achter laat.

Lees ook: Wow: Heleen van Royen lijkt wel 20 jaar jonger op deze foto
Heleen van Royen laat verleidelijke zijkant zien in open jurkje

Als Heleen niet bezig is met zwemmen in een net te klein topje, dan houdt ze zich el bezig met het passen van nieuwe en mooie kleding. De aantrekkelijke schrijfster heeft een nieuw jurkje en die ziet er natuurlijk bijzonder goed uit. Het jurkje is open aan de zijkant, waardoor je nog wat meekrijgt van het knappe van Heleen. Maar dat weet ze zelf ook en dus doet ze haar jurk op de tweede foto nog een beetje open, zodat je meer hebt om van te kunnen genieten. Zo zorgt Heleen ervoor dat je heel veel moois kan zien. Zo is de knappe schrijfster dan ook wel weer. Ze zorgt met haar weergaloze foto’s echt heel erg goed voor haar volgers. Die zijn dan ook allemaal ontzettend dankbaar voor Heleen en haar mooie kiekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.