Foto: Heleen van Royen knalt bijna uit haar zwemtopje tijdens zonvakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen heeft altijd wel tijd om een leuke foto voor haar volgers te maken en ook deze keer was het weer goed raak!

Knappe schrijfster knalt bijna uit topje

Heleen van Royen heeft een ongelooflijk goed lichaam. Natuurlijk is ze op bepaalde plekken beter bedeeld dan andere vrouwen dat zijn. Dat maakt het lichaam van Heleen ook zo interessant om naar te kijken. De aantrekkelijke schrijfster is namelijk ongelooflijk mooi en haar strakke pakjes benadrukken dat natuurlijk gigantisch. Heleen was een middagje even een verfrissende duik nemen en dat kan alleen maar in zwemkleding. En het zwempakje dat Heleen die dag droeg was natuurlijk zo verleidelijk dat iedereens mond gelijk open viel van verbazing. De twee grote troeven van Heleen zaten wel erg strak verpakt. Die waren continu bezig met proberen te ontsnappen en wisten zich bijna los te vechten uit de grip van haar strakke kleding.

Lees ook: Video: Heleen van Royen laat zich van top tot teen fotograferen in zalig bad

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

De streepjes op het topje van Heleen van Royen hypnotiseren

De knappe schrijfster heeft zichzelf met dit pakje wel een beetje enorm overtroffen. Heleen heeft een pakje aangetrokken waar haar vrouwelijke vormen zo goed in te zien zijn dat je er simpelweg wel van moet genieten. Maar kijk vooral niet te lang naar het aantrekkelijke lichaam van Heleen van Royen, want dan kom je in de problemen. Heleen heeft namelijk best wel een bijzonder pakje aangetrokken. De strepen die op het pakje zitten zorgen er een klein beetje voor dat als je er te lang naar staart je helemaal in een trance raakt. En dat moeten we natuurlijk ook weer niet hebben. Feit blijft dat het strakke lichaam van Heleen van Royen in dit pakje wel heel erg goed uit ziet. Dat valt nou eenmaal niet te ontkennen. Heleen neemt het er nog even van en zwemt vrolijk verder, terwijl ze haar volgers watertandend achter laat.

Lees ook: Wow: Heleen van Royen lijkt wel 20 jaar jonger op deze pikante foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen laat verleidelijke zijkant zien in open jurkje

Als Heleen niet bezig is met zwemmen in een net te klein topje, dan houdt ze zich el bezig met het passen van nieuwe en mooie kleding. De aantrekkelijke schrijfster heeft een nieuw jurkje en die ziet er natuurlijk bijzonder goed uit. Het jurkje is open aan de zijkant, waardoor je nog wat meekrijgt van het knappe lichaam van Heleen. Maar dat weet ze zelf ook en dus doet ze haar jurk op de tweede foto nog een beetje open, zodat je meer hebt om van te kunnen genieten. Zo zorgt Heleen ervoor dat je heel veel moois kan zien. Zo is de knappe schrijfster dan ook wel weer. Ze zorgt met haar weergaloze foto’s echt heel erg goed voor haar volgers. Die zijn dan ook allemaal ontzettend dankbaar voor Heleen en haar mooie kiekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?