Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

De verleidelijke nachtzoen van Heleen van Royen

Natuurlijk is elke foto van de knappe schrijfster al automatisch erg leuk om naar te kijken, maar sommige zijn nog net een beetje spannender dan andere. Zo heeft Heleen een foto op haar Instagram gedeeld, waar je absoluut mooi van gaat dromen. Heleen van Royen wenst al haar volgers een hele fijne nacht toe, maar doet dat in een outfit waar je nog best veel van Heleen te zien krijgt. De ‘meiden’ van Heleen van Royen komen in ieder geval goed uit op de foto. Heleen lijkt het allemaal niet zo erg te vinden, die houdt namelijk wel van een beetje spanning in de slaapkamer. Nadat ze haar volgers een fijne nacht heeft gewenst, duikt ook Heleen haar bedje in, dromend over al die volgers die ze met een foto blij heeft kunnen maken.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Zwart staat Heleen van Royen uitstekend

Als je denkt aan verleidelijke kleuren, dan komt zwart toch meestal wel naar boven. Als je ook kijkt naar verleidelijke kleding voor vrouwen dan zie je dat zwart veel gebruikt wordt. Gelukkig staat de kleur Heleen hartstikke goed. Je ziet misschien niet heel veel van de spannende outfit van Heleen, maar van wat je nog net aan ziet, kan je alleen maar concluderen dat het er goed uit ziet. Heleen vindt het fijn om af en toe even de verleidster in zichzelf naar boven te halen en dit soort foto’s te maken. Het scheelt dat Heleen er nog steeds ontzettend verleidelijk uit ziet. Dat zorgt ervoor dat de foto’s die ze maakt ook gelijk heel leuk zijn om te zien.
Spannende spiegel selfie van Heleen van Royen

Heleen grijpt elke kans aan om een mooie foto van zichzelf te maken. En op sommige plekken wordt dat langzaam aan traditie. Maar soms komt er aan zo’n traditie ook een einde. Bijvoorbeeld bij het programma HLF8waar Heleen regelmatig aanschuift als gast. Het programma gaat er mee stoppen en dat betekent dat Heleen niet langer toegang heeft tot de kleedkamer waar ze elke keer dit soort leuke selfies van zichzelf maakte. Voor elke aflevering maakte Heleen even een selfie om het moment te herinneren. Helaas komt aan al het moois een einde en zal Heleen voortaan thuis in de spiegel haar selfies moeten maken.

Meer verleidelijke foto’s van Heleen van Royen

Bij HLF8 kan het misschien niet meer, maar Heleen wil wel door met het maken van leuke foto’s van zichzelf. De knappe schrijfster heeft de afgelopen jaren langzaam Instagram ontdekt en plaatst nu regelmatig verleidelijke foto’s van zichzelf. En natuurlijk heeft Heleen geen enkele intentie om daar mee te stoppen. De knappe schrijfster vindt het namelijk een heerlijke hobby, het plaatsen van al die spannende plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.