Foto: Heleen van Royen geeft interessant inkijkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen heeft het soms erg zwaar. Voor haar volgers somt ze even op wat ze allemaal doet op een dag. 

Er komt nogal wat kijken bij het leven van een schrijfster. En daar sta je misschien niet altijd even makkelijk bij stil. Maar Heleen van Royen loopt inmiddels lang genoeg mee en heeft al alles gezien. Daarom besluit ze om al haar dagelijkse problemen even op te sommen voor haar volgers. Natuurlijk gaat dat gepaard met een ongelooflijk knappe foto van zichzelf. Heleen wil natuurlijk niet dat haar volgers afhaken. Dus ontkomt ze er niet aan om een foto van zichzelf online te zetten, zodat haar volgers de aandacht er goed genoeg bij hebben voor de rest van de boodschap.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen zet bloemetjes buiten in zeer jurkje

Wat doet Heleen van Royen allemaal op een dag?

Hoe ziet een typische dag in het leven van Heleen van Royen er nu uit? Dat deelt Heleen met haar volgers als onderschrift in haar nieuwste foto. Volgens Heleen is het leven van een schrijver eigenlijk heel saai. Het bestaat uit: Opstaan, met de hond wandelen, een goede kop koffie drinken, zitten en natuurlijk schrijven. En als je dat lang genoeg volhoudt heb je op een gegeven moment een boek. Het is nuttig advies voor iedereen die ooit nog een keer een boek wilt schrijven. Die weten nu dankzij Heleen precies hoe dat in zijn werking gaat. Heleen deelt maar al te graag de fijnere kneepjes van haar vak. Zo heeft ze het gevoel dat ze iets belangrijks deelt met haar volgers en zo leren ze de prachtige schrijfster ook nog eens een beetje beter kennen.

Heleen vraagt volgers in vrolijke video om haar succes te wensen

Zelfs de meest getalenteerde schrijfsters hebben af en toe een steuntje in de rug nodig. Al helemaal als ze bezig zijn met het maken van een nieuw boek. Dan is het belangrijk om alle aanmoedigen te krijgen die je kan pakken. Zo blijf je gemotiveerd om te doen wat je leuk vindt. Heleen raakt erg gemotiveerd van haar fijne volgers.  Die wensen haar namelijk succes met het schrijven van haar nieuwste boek. En zodra Heleen klaar is met haar ochtendwandeling zal ze ook gelijk door gaan met het schrijven aan haar nieuwste boek. Ze moet haar volgers natuurlijk wel tevreden houden.

Heleen van Royen geeft veel inkijkjes in leven

Heleen vindt het belangrijk om haar volgers te blijven updaten over de dingen die gaande zijn in haar leven. Of het nu om grote of kleine zaken gaat, Heleen deelt maar al te graag haar privéleven met haar volgers. Die staan te springen om meer te weten te komen over de knappe en verleidelijke schrijfster. Als je Heleen volgt op Instagram, dan krijg je genoeg leuke foto’s en video’s te zien uit de privé archieven van de knappe schrijfster. Zo krijg je steeds meer een beeld bij Heleen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.