Foto: Heleen van Royen deelt foto in slaapkamer met vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen is heel open wat betreft haar privéleven. Ook een foto met haar vriend vanuit de slaapkamer is voor de schrijfster niet te gek…

Heleen van Royen is een vroege vogel. Daarmee is ze blijkbaar compleet verschillend van haar vriend Bart Meeldijk. Maar ze zeggen dat tegenpolen elkaar aantrekken, toch?

Heleen van Royen showt figuur in selfie

Heleen deelt net nadat ze zich aangekleed heeft een spiegelselfie in een fantastische roze jurk die haar figuur goed laat zien. De foto is genomen in de slaapkamer van de schrijfster. Dat is duidelijk omdat op de achtergrond te zien is dat haar vriend nog met de oogjes dicht ligt. Jammer, want nu mist hij al het moois. Op de foto wijst Heleen met een pijl naar Bart, met de tekst ‘He just ain’t that into me’ erbij. Blijkbaar vindt Bart Heleen dus niet leuk genoeg om voor haar wakker te worden. Als Bart het daar niet leuk vindt, willen wij best met hem ruilen hoor!

Heleen van Royen

Heleen van Royen weer te gast bij Vandaag Inside

Regelmatig schoof ze al aan tijdens het eerste seizoen van Vandaag Inside. Nu mag ze voor het eerst in het tweede seizoen een plekje aan tafel bezet houden. De talkshow is terug op de buis en gaat precies verder waar ze gebleven waren. Gasten die vorig jaar populair waren bij het publiek keren ook dit jaar terug. Heleen van Royen is één van die gasten. Buiten dat ze natuurlijk een mooie verschijning is, past ze ook goed in het ensemble van Vandaag Inside. Haar chemie met Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee zorgde voor een hoop gelach in de studio. De schrijfster voelt zich altijd ontzettend welkom bij het trio en ook het publiek is blij dat Heleen er weer bij is.

Heleen van Royen geniet van zomerse outfits

Je hoeft Heleen van Royen niet uit te leggen wat mooie outfits zijn. De blondine deelt vaak foto’s van wat ze die dag draagt en het is altijd goed! Haar geheim is dat ze persoonlijk advies krijgt van modeontwerper Mart Visser. Daarmee komt ze wel altijd tot heerlijke combinaties, zeker in de zomer. Ze werkt hard voor haar en dus is ze ook trots om dat te laten zien. Strakke jurkjes en open topjes, Heleen van Royen houdt ervan. En van ons mag het ook zeker!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!

Influencer Jade Anna filmt zichzelf in badkamer na dampende workout (video)

Jade Anna is net klaar met een moeilijke workout en ze laat iedereen haar rode gezichtje zien en haar bezwete ronde vormen...