Foto: Heleen van Royen deelt broodnodige zomerjurkselfie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen maakt een hoop selfies voor op Instagram, maar wat de prachtige schrijfster nog echt mistte was een mooie foto in een zomers jurkje. 

Heleen van Royen is een bezige bij. Als ze niet aan het schrijven is aan haar nieuwste boek, dan is ze wel een lekker stuk aan het wandelen in de natuur. Nu heb je daar met deze temperaturen wel de juiste kleding voor nodig, want anders val je bijna flauw van de hitte. En Heleen heeft dat gelukkig goed door. De prachtige schrijfster heeft speciaal voor het warme weer een ontzettend zomers jurkje aangetrokken. En dat jurkje ziet er natuurlijk bijzonder goed uit op het knappe lichaam van Heleen. En Heleen is de moeilijkste niet, dus deelt ze haar nieuwe, bijzonder goed gelukte selfie met haar volgers. En die reageren stuk voor stuk enthousiast.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen zet bloemetjes buiten in zeer gewaagd jurkje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen heeft een van de meest aantrekkelijke lachjes van Nederland

Op de leuke selfie weet Heleen ook nog eens een lieve glimlach te laten zien. En dat is wel echt een cadeautje. De knappe schrijfster is heeft namelijk een van de liefste en mooiste lachjes onder de Nederlandse vrouwen. Als Heleen naar je lacht, dan voel je jezelf meteen betoverd. En dat is nogal een ervaring. Heleen kan daar zelf ook weinig aan doen. Haar schoonheid weet anderen gewoon meteen te betoveren. Het is een bijzondere gave. Nu is Heleen al heel gelukkig in de liefde, maar als ze nog alleenstaand was geweest, dan had ze door middel van haar lieve lachje zo een man aan de haak geslagen. Jammer genoeg is Heleen dus al bezet, maar dat houdt haar zeker niet tegen van het delen van leuke foto’s op haar Instagram. En daar zijn haar volgers haar enorm dankbaar voor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen laat op ontspannen foto haar geweldig figuur zien

De prachtige blondine heeft niet alleen een heel erg knap gezichtje, ze heeft ook nog eens een killerbody. En daarmee moet Heleen af en toe natuurlijk wel even imponeren. Dus maakt ze een ontzettend ontspannen foto vanuit haar slaapkamer waarmee ze aan iedereen kan laten zien hoe geweldig haar lichaam er uit ziet. En dat komt natuurlijk niet als een verrassing, maar wordt wel als een welkom cadeautje ontvangen. Heleen lijkt zelf ook zeer tevreden met haar lichaam en geef haar eens ongelijk. Ze ziet er geweldig uit.

Heleen moet tussen het foto’s maken door weer verder met schrijven

Tussen het maken van alle foto’s door moet er natuurlijk ook nog geschreven worden. Op haar Instagram deelt Heleen ook genoeg tips voor aanstaande en beginnende schrijvers zodat die wat van haar kunnen leren. Die tips plaatst ze meestal bij een leuke foto of video, zodat haar volgers niet alleen wat leren, maar ook gelijk iets moois te zien krijgen. En dat is natuurlijk heel aardig van Heleen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!