Foto: Heleen van Royen belandt tijdens wandeling ineens op strand vol mensen zonder kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Heleen van Royen heeft weer een nieuwe foto geplaatst van haar vakantie en dat is toch echt wel smullen.

Het nieuwe plaatje van Heleen van Royen is flink smullen geblazen

De prachtige Heleen van Royen heeft weer een nieuwe foto met de wereld gedeeld en die is ongelooflijk fijn om naar te kijken. Het heerlijke kiekjes laat Heleen tijdens haar vakantie zien. De heerlijke schrijfster is bezig met een wandeling door een geweldig gebied. Maar het mooiste uitzicht blijft natuurlijk de schrijfster zelf. Dat is ook best wel heel logisch. Als Heleen zo’n zwoele blik opzet als dat ze op deze foto doet, dan smelt je eigenlijk al meteen helemaal weg. Voor iedereen die een fan is van het prachtige van Heleen, en dat zijn de meeste mannen eigenlijk wel, is dit plaatje absoluut een must. Dit moet je gewoonweg gezien hebben. Je dag knapt er namelijk ontzettend van op. Bekijk hier het heerlijke plaatje van Heleen!

Lees ook: Foto: Heleen van Royen laat zich zonder kleding op balkon zien

De knappe schrijfster doet een spannende wandeltocht

Natuurlijk houdt Heleen haar leven graag een beetje spannend. Dat is voor de schrijfster nou de manier om ervoor te zorgen dat genoeg inspiratie heeft voor haar romans. Want als Heleen niks mee zou maken, dan zouden die boeken na een tijdje ook maar saai worden. En dus houdt de schrijfster ervan om te wandelen langs avontuurlijke stukken en er echt op uit te gaan. Natuurlijk neemt Heleen van Royen haar volgers overal mee naartoe. Die mogen meegenieten van dit vakantie tochtje. Natuurlijk is de natuurlijke omgeving waar Heleen zich begeeft voer voor inspiratie. Maar wat nog veel mooier is dan het gebied waar Heleen zich in bevindt, dat is natuurlijk Heleen zelf. De aantrekkelijke schrijfster weet enorm goed haar volgers te verleiden met alle spannende foto’s en filmpjes die ze online zet. En dat is een partij fijn om te zien.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen trekt haar kleding uit voor shoot in LINDA

Heleen van Royen trekt voor haar volgers graag wat verleidelijks aan

Als je net als Heleen van Royen er van houdt om af en toe je publiek een beetje te verleiden, dan moet je wel mooie pakjes aantrekken. Gelukkig heeft Heleen die genoeg. De knappe schrijfster vindt het heerlijk om een pakje aan te doen waar haar volgers allemaal zwakke knieën van krijgen. Die zwijmelen helemaal weg bij de gedachte aan Heleen in een strak jurkje. En Heleen is de moeilijkste niet, dus zelfs op vakantie deelt ze met hen een foto van zo’n jurkje. En dat ziet er natuurlijk meteen geweldig uit. Het prachtige en strakke lijf van de schrijfster komt er perfect uit te zien in dit jurkje. Al haar heerlijke rondingen zijn goed in de spotlight gezet. Je blijft maar staren naar het heerlijke van Heleen van Royen. Dat vindt de aantrekkelijke dame overigens niet erg, die maakt juist dit soort foto’s om gezien te mogen worden. Zie hier de geweldige foto. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...