Foto: Had Femke Bol ook zonder dit extreem strakke pakje wereldrecord gelopen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Femke Bol heeft een nieuwe foto online gezet. En natuurlijk ziet de atlete er bijzonder goed uit in haar pakje. 

Mooie atlete Femke Bol deelt bijzondere video

Femke Bol heeft weer een keer geschiedenis geschreven met haar nieuwe wereldrecord. En dat record rende ze in een van de meest strakke pakjes die je ooit hebt gezien. Zou ze mede daarom juist zo snel zijn geweest? Of heeft het gewoon te maken met het ongelooflijke talent van de mooie dame? Hoe het ook in elkaar zit, het valt niet te ontkennen dat Femke een ongelooflijk mooi pakje draagt op haar video. En natuurlijk kan je die video ook even bekijken. Dan moet je hier zijn!

Femke Bol weet altijd te stralen

Of het nu een dag vol triomfen is of een periode vol uitdagingen, Femke Bol straalt altijd. De Nederlandse atlete heeft een natuurlijke vrolijkheid die haar zo onderscheidt. Je ziet het ook wel op haar mooie foto’s terug. Daar lijkt Femke altijd vrolijk te zijn. Met een glimlach die de harten van haar fans verwarmt, laat Femke Bol elke foto waar ze op staat weer stralen. En dat is natuurlijk zeer bijzonder.

Met haar foto’s vrolijkt Femke Bol haar fans op

Op haar social media-accounts is het moeilijk om niet te worden opgevrolijkt door de stralende uitstraling van Femke. Haar foto’s, vaak voorzien van een aanstekelijke glimlach, maken zelfs de meest chagrijnige mensen nog vrolijk. Het is geen wonder dat mensen haar zo leuk vinden. Een blik op Femke is genoeg om je humeur een boost te geven en je dag een stukje beter te maken. Met de foto’s van Femke worden de dagen gelijk een stukje mooier.

Femke Bol weet met haar pakjes de gemoederen flink bezig te houden

De mooie atlete draagt op haar foto’s altijd de meest leuke, maar ook korte en strakke pakjes. En dat zorgt er natuurlijk voor dat haar fans van elk plaatje weten te genieten, maar ook dat ze helemaal betoverd raken door de mooie blondine. Femke weet met haar fijne pakjes er voor te zorgen dat je gehypnotiseerd naar elke foto staart. De goede vormen van Femke komen in die kleine pakjes juist ontzettend goed tot zijn recht. En dat is natuurlijk wel erg fijn voor haar fans, die nog altijd weten te smullen van elk plaatje dat Femke met hen deelt. De geweldige atlete weet niet alleen haar fans op te vrolijken met haar kiekjes, maar ze ook nog eens helemaal ondersteboven te brengen met haar mooie figuur.

Femke Bol weet precies wat ze aan het doen is

De vrolijke blondine weet trouwens exact wat ze aan het doen is met al die mooie foto’s. Ze zorgt ervoor dat ze altijd op haar best op de foto staat. Zo krijgen haar fans het leukste resultaat te zien en wordt Femke overladen met complimentjes. Haar sportpakjes doen het vooral erg goed onder haar volgers en dus draagt ze die het liefste. Dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg. Die zijn alleen maar blij met zoveel mooie foto’s.

Meer zien van Femke Bol kan op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van de mooie atlete, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft ze nog veel meer mooie plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!