Foto: Gwen van Poorten zet foto van geribbeld speeltje op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten deelde een opvallende foto op Instagram waar terecht véél vraagtekens bij werden gezet. De brunette kon de aanwezigheid van dit opvallende voorwerp gelukkig verklaren…

De mooie presentatrice, podcaster, en tegenwoordig ook schrijfster liet haar volgers schrikken met een opmerkelijke foto. Het leek er namelijk op dat een indrukwekkend geribbeld speeltje gekocht had. Het lijkt er echter op dat ze niet zelf van het kleurrijke voorwerp gaat genieten…

Gwen van Poorten koopt speelgoed voor hond

Gwen deelde trots een foto met alle spullen die ze had gekocht. Ze was dan ook enorm enthousiast om het te laten zien. Er was echter wel één klein probleempje. Er stond ook een voorwerp tussen waar meteen álle aandacht naar uitging. Haar volgers vroegen zich hardop af wat Gwen precies van plan was met dit geribbelde voorwerp! Gwen van Poorten had waarschijnlijk al heel veel appjes binnen gekregen en reageerde daarom gelijk dat het speeltje niet voor haarzelf, maar voor haar hond was! Vals alarm dus!

Nieuwe boek Gwen van Poorten gaat als een raket

De prachtige presentatrice heeft een boek uitgebracht. Het boek gaat als een raket. In vele boekwinkels is hij zelfs niet meer te kopen. Mensen laten weten dat zelfs de eigenaren van boekhandels niet weten wat hen overkomt. De knappe presentatrice weet zelf ook niet wat ze mee maakt. Ze runt al een tijdje een podcast waarmee ze veel luisteraars enorm helpt in het dagelijks leven. Haar positieve instelling en no-nonsense houding werkt aanstekelijk, geen wonder dat zo’n boek lekker loopt dus!

Gwen van Poorten laat voeten zien

Ooit willen weten hoe het zou zijn om in een koffiemok te liggen, nou Gwen van Poorten heeft het antwoord. De knappe brunette is op bezoek bij Koffietijd. Ze zag een kans om in de koffiemok te gaan liggen en die greep ze met beide handen aan. Snel de schoentjes uit en met haar voeten in de mok gaan liggen. Aan het gezicht van Gwen af te lezen ligt het heerlijk. Het is blijkbaar een droom van Gwen om in een koffiemok te liggen, want ze zegt op haar sociale media “living the dream”. Handjes en voetjes in de lucht en gaan met die banaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gwen van Poorten als gast bij Koffietijd

Wat moest de presentatrice vroeg op voor het programma Koffietijd. Ze zou dan ook haar linkerteen geven om nog een paar uurtjes extra te kunnen slapen. In een heerlijke groene badjas en slapende ogen staat ze te genieten van haar watertje. Nog helemaal verward en niet wetend wat links en rechts is, moet Gwen van Poorten zich al klaar maken voor haar dag. Ze is namelijk te gast bij het programma Koffietijd. Koffietijd is altijd lekker vroeg in de ochtend dus Gwen moest hier ook aan gaan geloven. Een uurtje later zit de knappe presentatrice al in de stoel om zich te laten opmaken. Het was dan ook een geslaagde uitzending voor de prachtige brunette.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.