Foto: Gwen van Poorten ontdekt eng eerbetoon aan haar eigen voetjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten doet een verassende ontdekking. Haar voeten zijn nog bijna populairder dan dat zij is. Tijd om dat te onderzoeken.

Presentatrice Gwen van Poorten is alles behalve preuts. Het kwam voor haar dan ook absoluut niet als verassing dat er veel mensen zijn die helemaal weg zijn van haar voetjes. Alleen dat er zo’n grote database op het internet staat met de voeten van Gwen, dat was nieuws voor de prachtige brunette. Maar het was wel genoeg aanleiding om even een klein onderzoek te starten en eens te kijken hoeveel foto’s van haar voeten nu daadwerkelijk op het internet te vinden zijn. En daarvan schrok Gwen wel een klein beetje.

Lees ook: Gwen van Poorten doet stiekem dansje op nieuwe foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gwen beantwoord belangrijke vraag

Gwen haar volgers vragen zich wel oprecht af hoeveel mensen er nu serieus geïnteresseerd zijn in haar voeten. Voeten zijn voor hen toch een beetje vies. Dat er een hele gemeenschap bestaat die het geweldig vindt om naar foto’s van voetjes en in het bijzonder foto’s van de voeten van Gwen te kijken, dat gaat er maar moeilijk in bij hen. Tijd voor Gwen dus om eens te laten zien hoeveel interesse er nu eigenlijk is in haar voeten. Nogal veel zoals je kan zien. Gwen was dus absoluut niet aan het overdrijven. Haar inbox staat ook blijkbaar loodgloeiend vol berichten over haar voeten.

Gwen van Poorten verwondert zich over bijzondere foto

Dat er zoveel mensen blij worden van haar voeten, dat zal Gwen een zorg zijn. Maar wel verwondert zij zich over het feit dat mensen blijkbaar zoveel vrije tijd hebben om hele pagina’s te wijden aan haar voeten. De hoeveelheid foto’s die geplaatst worden is bijna schrikbarend. Voor Gwen is het duidelijk: deze mensen hebben absoluut te veel vrije tijd, anders dan stop je niet zoveel moeite in de voeten van iemand die je niet kent.

Gwen heeft haar twijfels bij deze foto

Dat er zoveel mensen haar voeten aanbidden, vindt Gwen niet zo erg. Maar dat haar voeten maar 4.5 sterren krijgen, in plaats van de volle 5 sterren, dat snapt ze niet. Gwen is blijkbaar stiekem toch een beetje trots op haar voetjes en vindt het dus niet kunnen dat ze niet helemaal bovenaan de ranglijst staat. Dat moet volgens haar echt stukken beter kunnen. Ook kloppen de gegevens die er bij haar voetjes staan niet helemaal. Zo is Gwen helemaal geen maat 41.

Gelukkig is er nog veel meer mooi aan de foto’s van Gwen van Poorten

Als je de voetenliefhebbers moet geloven, zijn Gwen haar voeten erg knap. Maar er is wel meer aantrekkelijk aan de prachtige presentatrice. Zo heeft ze een bijzonder verleidelijke blik, een knap gezichtje en een beeldschoon lichaam. Gwen is in meerdere aspecten een bloedmooie vrouw. Er is bij Gwen van Poorten dus genoeg om van te houden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!