Foto: Gwen van Poorten heeft meest outfit tijdens Pride Amsterdam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van poorten is een ongelooflijk knappe dame. Tijdens Pride kan iedereen haar verleidelijke outfit aanschouwen. 

Eigenlijk zou iedereen de verleidelijke pakjes van presentatrice Gwen van Poorten moeten zien. Pas dan weet je echt wat het woord verleidelijk betekent. Gelukkig deelt Gwen een hoop via haar Instagram, maar daar zit maar een deel van de mensen die Gwen kan bereiken met haar prachtige looks. Maar tijdens Pride, in Amsterdam, waar Gwen op een boot door de stad vaart, kan iedereen haar aanschouwen. Via Instagram deelt Gwen alvast een voorproefje wat je op de boot kan verwachten. En die look liegt er niet om. dit is misschien wel het meest pakje van Gwen van Poorten tot nu toe.

Lees ook: Gwen van Poorten deelt reeks opvallende privé foto’s op Instagram
Deze video van Gwen in een leren pakje moet je gezien hebben

Gwen van Poorten is een enorm nuchtere dame die erg open over elk onderwerp durft te praten. Dat merk je ook wel aan de programma’s die ze doet en haar eigen podcast. En hoewel ze niet de meest ondeugende vrouw van Nederland is, is Gwen zeker niet preuts. Een leren pakje zoals in de video, daar ligt Gwen niet wakker van. Die vindt het juist wel grappig om in een spannend pakje als dit rond te lopen. Zolang het voor een feestje of festival is, houdt Gwen er wel van om zichzelf een beetje verleidelijk te kleden. Zeker als de rest van het feestje, evenement of festival er ook zo bijloopt. Daarom heeft Gwen ook zo’n zin in de Pride, omdat iedereen er dan net zo extravagant bij loopt als zij in haar spannende video.
Gwen heeft wel vaker spannende festival looks

Het is zeker niet de eerste keer dat Gwen zichzelf een spannende look aanmeet om naar een festival of feestje te gaan. Meestal zijn de pakjes die ze daar aan doet een combinatie van verleidelijke jurkjes, rokjes of onderkleding met een vleugje kleur, vaak in de vorm van een jasje of pruik. Gwen vindt het een leuk tijdverdrijf om de perfecte feest outfit te vinden en neemt haar volgers ook vaak mee in de beleving. Zo deelt Gwen regelmatig in haar stories op Instagram dat ze weer in een kledingwinkel staat of een outfit moet kiezen voor een festival.
Gwen en haar onthullende pakjes

In haar weinig verhullende pakjes laat Gwen een hele andere kant van zichzelf zien. Je zal de presentatrice het meeste tegenkomen in een spijkerbroek en een comfortabele trui, maar tijdens feestjes en festivals komt opeens de ondeugende kant van Gwen naar boven. En die kleedt zich heel anders dan Gwen in het dagelijks leven. De pakjes die Gwen aan doet tijdens feestjes en festivals zijn vaak zo verleidelijk dat zelfs Gwen het er warm van krijgt als ze zichzelf terug ziet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!