Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet toont vieze achterkant

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet is de meest geliefde actrice uit Goede Tijden, Slechte Tijden, maar is niet meteen de meest elegante. Wat is haar nou weer overkomen?

De beeldschone Sophie Bouquet is een van de meest gewilde dames van het moment. Behalve dat ze geweldig kan acteren, is ze ook nog eens een beeldschone verschijning om naar te mogen kijken. Daarbij heeft Sophie en heerlijk wild en spontaan karakter. Sophie is dus eigenlijk het complete plaatje. Tijdens de Zwarte Cross deelt Sophie een leuke video van zichzelf. Maar waarom is haar achterzijde zo vies? Heeft ze tijdens de zwarte cross in het hooi gespeeld?

Lees ook: Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet poseert voor spiegel in kanten topje

Sophie zit onder het hooi op mooie video

De prachtige actrice zit onder het hooi. Het lijkt wel alsof ze gevallen is of iets dergelijks. Maar Sophie maakt zich er niet zo druk om. Sterker nog, ze besluit om een grappig filmpje te maken van haar achterkant, zodat haar volgers ook iets leuks hebben om naar te kijken. Wat attent ook van de knappe actrice. Sophie heeft het duidelijk naar haar zin op de Zwarte Cross. Volgend jaar gaat ze dan waarschijnlijk ook nog een keer. Misschien dat ze dan weer zo’n leuke video wil maken voor haar volgers. Alleen moet ze volgende keer wellicht eerst even het hooi van zich afkloppen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie vaker bedolven in bloemen en planten

Het is niet de eerste keer dat Sophie helemaal onder zit van de natuur. Zo had ze laatst een shoot waarbij ze helemaal vol zat met rozen. In een sprookjesachtige jurk poseerde Sophie voor de camera. Op de jurk waren allemaal rozen geplakt. Het leek net alsof Sophie door een stapel boeketten was gerold. Nu past het wel weer geheel bij het karakter van Sophie, want een normale fotoshoot met bloemen, dat zou toch echt te gewoontjes worden voor de bijzondere actrice. Verleidelijk kijkt Sophie in de camera. Het levert een prachtige foto op. Dat vond Sophie ook, want ze deelt het resultaat gelijk met haar volgers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie ziet dubbel op artistieke foto

Sophie doet niet alleen maar professionele fotoshoots. Soms vindt ze het zelf ook tijd om een artistieke foto van zichzelf te maken. Zo houdt ze enorm van zwart-wit selfies nemen. Die geven Sophie een net even meer verleidelijk karakter mee. OP haar laatste selfie ziet Sophie alleen een beetje dubbel. Ze neemt de foto naast een spiegel, waardoor het opeens lijkt alsof er twee van Sophie zijn. Voor de mensen die geen genoeg konden krijgen van de knappe actrice is dit wel een droom die uitkomt. Twee Sophies is zeker beter dan één. Jammer genoeg gaat het hier echt om een optische illusie en heeft Sophie niet een geheime tweelingzus verborgen. Dat zou de foto natuurlijk nog wel ietsje mooier maken. Helaas moet je het doen met één Sophie Bouquet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes.