Foto: GTST-actrice Jada Borsato krijgt zin dankzij puppy ogen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jada Borsato zit nog steeds midden in de mediastorm omtrent haar vader Marco, maar haar personage in GTST heeft een iets fijnere tijd. 

Actrice en zangeres Jada Borsato zit nog steeds, samen met de rest van da familie, in een gigantische mediastorm. Er zijn enorme geruchten gaande over haar vader, Marco Borsato, die als een van de grootste zangers van het land gezien wordt. Jada heeft besloten om zich voorlopig maar even te focussen op haar acteer carrière, en alle verhalen naast zich neer te leggen. Jada haar personage heeft momenteel ook een leuker leventje dan de actrice. Het karakter dat Jada speelt krijgt namelijk van alles voor elkaar vanwege haar puppy ogen. En eerlijk is eerlijk, die puppy ogen van Jada zijn iets om rekening mee te houden.

Lees ook: Deze mooie vrouw is enige lichtpuntje in donkere periode voor Marco Borsato

Jada Borsato betoverd publiek met foto van puppy ogen

Jada heeft wel een goed punt als ze begint over haar puppy ogen. De actrice heeft een zwoele blik die je tot in het diepste van je ziel kan aankijken. Je wordt gelijk van top tot teen betoverd als Jada jou een intieme blik geeft. Je kan dan ook moeilijk nee zeggen tegen de prachtige actrice. Zo krijgt haar karakter in GTST in ieder geval alles voor elkaar. Of het Jada in het echte leven, buiten Goede Tijden, Slechte Tijden om, ook zo makkelijk haar zin krijgt laat de beeldschone actrice zich niet over uit.

Jada laat zwoele blik zien op zomerse foto

Jada moet voor haar rol in GTST dus goed haar zwoele blik blijven oefenen. Dat is blijkbaar het geheime wapen van haar personage. Jada grijpt dan ook elke kans aan om met haar blik te imponeren. Ze moet blijven trainen om zo geloofwaardig mogelijk over te komen in de langstlopende soapserie van Nederland. Daarom zie je Jada ook zo vaak van die leuke selfies plaatsen op haar Instagram. Voor elke foto die Jada plaatst, zijn er zo’n dertig die ze niet plaatst. Je kan er dus vanuit gaan dat Jada genoeg oefent met haar charmante blikken om ervoor te zorgen dat ze overtuigend genoeg haar rol kan spelen. Haar voorbereidingen zijn daarbij erg leuk om te volgen. Het is namelijk geen straf om naar de mooie foto’s van Jada te mogen kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Jada is de nieuwe rijzende ster binnen de Borsato-familie

Nu vader Marco langzaam maar zeker van zijn voetstuk aan het vallen is, wordt het tijd voor Jada om haar plaats in te nemen als meest succesvolle Borsato. Ze investeert flink in haar muziek carrière en dankzij GTST gaat het met haar acteer carrière ook erg goed. Het kan dus niet lang meer duren voordat Jada een van de meest succesvolle vrouwen van Nederland is geworden. En dat heeft ze dan te danken aan haar zwoele blikken en fantastisch optreden in Goede Tijden, Slechte Tijden. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.