Foto: GTST-actrice Jada Borsato krijgt zin dankzij puppy ogen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jada Borsato zit nog steeds midden in de mediastorm omtrent haar vader Marco, maar haar personage in GTST heeft een iets fijnere tijd. 

Actrice en zangeres Jada Borsato zit nog steeds, samen met de rest van da familie, in een gigantische mediastorm. Er zijn enorme geruchten gaande over haar vader, Marco Borsato, die als een van de grootste zangers van het land gezien wordt. Jada heeft besloten om zich voorlopig maar even te focussen op haar acteer carrière, en alle verhalen naast zich neer te leggen. Jada haar personage heeft momenteel ook een leuker leventje dan de actrice. Het karakter dat Jada speelt krijgt namelijk van alles voor elkaar vanwege haar puppy ogen. En eerlijk is eerlijk, die puppy ogen van Jada zijn iets om rekening mee te houden.

Lees ook: Deze mooie vrouw is enige lichtpuntje in donkere periode voor Marco Borsato

Jada Borsato betoverd publiek met foto van puppy ogen

Jada heeft wel een goed punt als ze begint over haar puppy ogen. De actrice heeft een zwoele blik die je tot in het diepste van je ziel kan aankijken. Je wordt gelijk van top tot teen betoverd als Jada jou een blik geeft. Je kan dan ook moeilijk nee zeggen tegen de prachtige actrice. Zo krijgt haar karakter in GTST in ieder geval alles voor elkaar. Of het Jada in het echte leven, buiten Goede Tijden, Slechte Tijden om, ook zo makkelijk haar zin krijgt laat de beeldschone actrice zich niet over uit.

Jada laat zwoele blik zien op zomerse foto

Jada moet voor haar rol in GTST dus goed haar zwoele blik blijven oefenen. Dat is blijkbaar het geheime wapen van haar personage. Jada grijpt dan ook elke kans aan om met haar blik te imponeren. Ze moet blijven trainen om zo geloofwaardig mogelijk over te komen in de langstlopende soapserie van Nederland. Daarom zie je Jada ook zo vaak van die leuke selfies plaatsen op haar Instagram. Voor elke foto die Jada plaatst, zijn er zo’n dertig die ze niet plaatst. Je kan er dus vanuit gaan dat Jada genoeg oefent met haar charmante blikken om ervoor te zorgen dat ze overtuigend genoeg haar rol kan spelen. Haar voorbereidingen zijn daarbij erg leuk om te volgen. Het is namelijk geen straf om naar de mooie foto’s van Jada te mogen kijken.
Jada is de nieuwe rijzende ster binnen de Borsato-familie

Nu vader Marco langzaam maar zeker van zijn voetstuk aan het vallen is, wordt het tijd voor Jada om haar plaats in te nemen als meest succesvolle Borsato. Ze investeert flink in haar muziek carrière en dankzij GTST gaat het met haar acteer carrière ook erg goed. Het kan dus niet lang meer duren voordat Jada een van de meest succesvolle vrouwen van Nederland is geworden. En dat heeft ze dan te danken aan haar zwoele blikken en fantastisch optreden in Goede Tijden, Slechte Tijden. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!