Foto: Grofgebekte Chantal Janzen bezwijkt onder enorme hitte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen is op vakantie. Maar tot nu toe heeft ze er nog niet heel veel zin in. Er gaan ook wat dingetjes fout. 

Chantal Janzen is een open boek op Instagram. De blonde presentatrice deelt openlijk al haar vakantiefrustraties met haar volgers. En dat leidt tot een hoop hilariteit. Haar volgers vinden de frustraties van Chantal namelijk erg vermakelijk. Niet omdat ze haar uitlachen, maar omdat Chantal zo heerlijk herkenbaar is. Voor de meeste mensen is het fijn om hun eigen frustraties op die manier terug te horen. Chantal haar berichten zorgen ervoor dat iedereen zich een stukje zekerder in zijn of haar schoenen voelt staan. Maar waar maakt Chantal zich dan zo druk om de laatste tijd? Nou, een frustratie die wij allemaal wel kennen.

Lees ook: Foto: Woedende Chantal Janzen krijgt klacht over meloenen

Chantal wordt grofgebekt van flinke hitte

Zoals je kan zien wordt Chantal erg grofgebekt van de hitte. Dankzij de warmte waar we momenteel met zijn allen mee te maken hebben is Chantal een stuk minder charmant dan wat je normaal van haar gewend bent. En dat zorgt ervoor dat de prachtige blondine zich verlaagt tot allerlei gekke uitspraken zoals die hierboven. Chantal kan echt flink nijdig worden vanwege het weer. Eerder deze week had ze ook al een zeurend kind in de auto vanwege het vergeten van meloenen, dus het zit Chantal op haar vakantie alles behalve mee.

Chantal blijkt een typische huismoeder te zijn

Als er iets is wat je misschien niet achter Chantal Janzen gezocht zou hebben, dan is het dat de blonde presentatrice een doorsnee huismoeder blijkt te zijn. Chantal heeft dan ook dezelfde problemen die de meeste moeders van Nederland lijken te hebben. Dat zorgt er wel voor dat een hoop mensen hun problemen kunnen relativeren dankzij Chantal. Als zelfs Chantal Janzen er last van heeft, dan zal het allemaal wel meevallen.

Kinderen Chantal geschokt van gedrag moeder

Natuurlijk zijn de kinderen van Chantal helemaal geschokt van het taalgebruik van hun moeder. Als het andersom was gebeurd, dan hadden de kinderen van Chantal momenteel huisarrest gehad. Maar Chantal mag wel haar grofgebekte mond opentrekken. Het verschil zit hem er wel in dat Chantal dat doet op haar Instagram account, buiten het bereik van haar kinderen. Zo kan Chantal haar frustraties nog kwijt, zonder dat het invloed heeft op het gedrag van haar kids. Daar denkt de blonde presentatrice dan wel weer gelukkig over na.

Chantal is klaar met tirade op Instagram

Als Chantal figuurlijk gezien weer een beetje afgekoeld is, geeft ze op haar Instagram pagina aan dat dit alles is wat ze wilde melden. Zo weten haar volgers ook dat de storm weer is gaan liggen en dat ze door kunnen met hun leven. Chantal heeft al haar frustraties er uit kunnen gooien op Instagram. Nu is het hopen dat ze een beetje een fijne vakantie kan hebben zonder al te veel problemen of frustraties.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Foto: Heleen van Royen laat zich zien in strakke broek

Heleen van Royen vond het weer eens tijd voor een mooie selfie! De schrijfster deelt een foto waarop ze haar strakste broek uit de kast getrokken heeft...