Foto: Gewonde Davy Klaassen kan zich thuis laten verzorgen door deze schoonheid

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voetballer Davy Klaassen heeft misschien wat last na de wedstrijd tegen Feyenoord, maar gelukkig wordt hij goed verzorgd. 

Davy Klaassen heeft beeldschone vriendin thuis zitten

Voor wie onder een grote steen gelegen heeft, het was weer genieten bij de klassieker. Feyenoord-Ajax geeft altijd wel de nodige spanningen, maar je zou denken dat zonder uit supporters alles wel redelijk onder controle blijft. Maar dat voetbal oorlog is, en niemand veilig op het veld staat werd maar weer eens bewezen toen Davy Klaassen een aansteker op zijn achterhoofd kreeg gegooid van een boze Feyenoord supporter. Gelukkig voor Davy kostte het hem niet de winst. En nu heeft de beste man ook nog eens een goede reden om thuis verzorgd te worden door de lieftallige Laura Benschop.

Laura Benschop en Davy Klaassen zijn onafscheidelijk

Het was ook wel even schrikken voor vriendin Laura, toen ze Davy zo op het veld zag liggen. Maar de knappe brunette wist wat haar te doen stond. Die avond heeft ze Davy even goed verzorgd en verwend. En dat kon de voetballer natuurlijk wel gebruiken na een wedstrijd als deze. Met zo’n vriendin achter je, kan je als voetballer natuurlijk alles aan. De prachtige vriendin van Davy Klaassen ziet er overigens ontzettend knap uit, dus behalve de hoofdwond hoef je met Davy echt geen medelijden te hebben.
Vriendin van Davy Klaassen loopt rond in spannende pakjes

Als vriendin van een van de beste voetballers van het land, moet je wel een beetje voor de dag kunnen komen. Gelukkig weet Laura precies hoe het werkt. De knappe brunette komt altijd opdagen in de meest spannende outfits. Zo was ze een tijdje geleden te zien in een uitdagende zwarte jurk. En die zat nog best strak om haar . Daardoor kon je gelijk alles zien van de knappe brunette. Er werd van nature niet geklaagd over de outfit. Integendeel, Laura kreeg ontzettend veel complimentjes over haar pakje. Het kledingstuk stond haar zo goed, dat iedereen het leuk vond om te zien.
Ook in gewone kleding ziet Laura Benschop er heerlijk uit

Davy heeft het wel getroffen met zo’n mooie vriendin. De aantrekkelijke Laura ziet er namelijk ook in een meer casual outfit echt geweldig uit. Ze laat natuurlijk nog wel een beetje van haar zien. Dat is alleen maar fijn. De mensen die haar volgen moeten ook een beetje een leuke middag hebben. Gelukkig is Laura de moeilijkste niet en deelt ze graag haar beeldschone met de wereld. Met een vrouw als Laura, kan het niet anders of Davy gaat na de training maar al te graag weer naar huis. Hij zal dan ook wel na het akkefietje bij Feyenoord erg vertroeteld zijn door deze knappe dame. En daarmee heeft de populaire voetballer een hoop mannen toch wel erg jaloers gemaakt. Dat maakt dan toch weer een hoop goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!