Foto: Gewilde Roxane Knetemann laat privé boekje zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann is ontzettend gewild in televisieland. En de veelbesproken presentatrice doet nu een klein boekje open. 

Op bijzondere foto laat Roxane Knetemann haar privé collectie zien

Roxane Knetemann krijgt het maar druk komende zomer. Ze is erg gewild, want ze moet allerlei dingen voor tv en radio doen deze zomer rondom de Tour de France en Le Tour Femmes, de vrouwelijke Tour de France. En natuurlijk betekent dat Roxane een hoop zaken in de gaten moet houden en bij moet houden voor haar rapportages. Hoe ze dat allemaal exact doet? Daar doet ze nu letterlijk een boekje over open. Roxane houdt namelijk een groot aantekeningenboek bij waar ze alles in opschrijft. De notities die daar in staan snapt echter alleen zij, zo cryptisch gaat Roxane Knetemann te werk.

Lees ook: Foto: Roxane Knetemann tuit haar lippen en laat achterzijde zien

Roxane Knetemann houdt van ouderwets schrijven

Je zou denken dat er tegenwoordig veel meer mogelijk is op het gebied van televisie en radio, dan te werk te gaan met een ouderwets boekje. Maar voor Roxane blijft dit toch echt we de methode waar ze het beste mee uit de voeten kan. De aantrekkelijke verslaggeefster gaat ook al even mee in de sportwereld, dus ze zal het natuurlijk wel het beste weten. De knappe blondine presenteert haar boekje, terwijl ze een strakke roze topje draagt. En dat blijft haar volgers natuurlijk nog veel meer bij. Als dit de standaard wordt voor alle keren dat we Roxane gaan zien deze zomer, dan gaan we met zijn allen een mooie zomer tegemoet. De aantrekkelijke blondine heeft een outfit aangetrokken die volledig op haar verleidelijke aansluit.
Roxane Knetemann draagt luchtige outfit op hete foto

De blonde verslaggeefster heeft net als de rest van Nederland ook gewoon last van de hitte. En dus besluit ze om een heerlijk luchtig pakje aan te trekken. Dat staat haar natuurlijk briljant. Het witte topje laat nog genoeg van Roxane haar zien om te concluderen dat ze een hele mooie vrouw is. Ook haar korte broekje laat niks aan de verbeelding over. Die ziet er buitengewoon goed uit. In haar zomerse outfit weet Roxane Knetemann haar fans in ieder geval goed tevreden te stellen.

De hele zomer is van Roxane Knetemann

De prachtige blondine staat de hele zomer klaar om verslag te doen van het wielrennen. En daar heeft ze natuurlijk ontzettend veel zin in. Roxane was natuurlijk ooit zelf wielrenster op topniveau. Daarom vindt ze het ook zo fijn dat ze nog steeds met haar sport bezig kan zijn. Het is misschien een overschakeling van zelf op de fiets zitten, maar Roxane vindt het absoluut leuk om de mensen thuis op de hoogte te stellen van het laatste nieuws rondom het wielrennen. En daarbij is Roxane Knetemann ook erg goed in haar werk, dus vindt haar publiek het ook heerlijk om naar haar te mogen kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!