Foto: Gevoelige Doutzen Kroes verandert eindelijk van gedachten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes roept de laatste tijd allemaal gekke dingen. maar inmiddels lijkt ze van gedachte te zijn veranderd. 

Topmodel Doutzen Kroes ligt de laatste paar maanden flink onder vuur vanwege de vele uitspraken die ze doet omtrent de pandemie. En die schieten bij sommige mensen in het verkeerde keelgat. Daarom is Doutzen zichzelf al een aantal maanden online aan het verdedigen tegen allerlei nare mensen die graag haar ongelijk willen bewijzen. Maar het maakt Doutzen niet veel sympathieker, al die online ruzies. En de dingen die ze zegt zijn ook niet altijd even slim. Maar nu lijkt ze eindelijk het licht te hebben gezien en begint ze aan een ander hoofdstuk in haar leven. En om dat kracht bij te zetten plaatst ze een aantal cryptische berichten.

Lees ook: Foto: Doutzen Kroes moet verplicht afkoelen na bewogen jaar

Wat bedoelt Doutzen met haar zwoele teksten?

Doutzen lijkt zichzelf even een hart onder de riem te willen steken met haar zwoele teksten die ze onder haar foto zet. Ze houdt zichzelf groot tegenover al haar volgers. En die volgers zijn momenteel aardig verdeeld. De helft wil Doutzen zien vallen van haar voetstuk en de andere helft wil juist heel graag dat Doutzen er bovenop komt en weer de Doutzen van vroeger wordt. En die twee kampen van Doutzen haar volgers zijn continu met elkaar aan het discussiëren. Misschien is dit ook wel Doutzen haar manier om al haar volgers weer bij elkaar te brengen. Want naar elkaar willen ze misschien niet luisteren, maar naar Doutzen, dat moet nog net aan lukken.

Doutzen plaatst wel erg filosofische foto

Als je zo een beetje tussen de regels door leest dan lijkt Doutzen te willen zeggen dat zij ook maar een mens is. En een mens kan natuurlijk fouten maken. Doutzen is, ondanks dat ze er perfect uit ziet, niet perfect. En dat wil ze graag nog even een keer over brengen. Hopelijk helpt het en zorgt de foto er voor dat mensen een beetje gas terug nemen als het over Doutzen Kroes gaat. Het van oorsprong Friese model ligt namelijk wel heel heftig onder vuur de laatste tijd. En dat gun je natuurlijk niemand. Het is ook voor haar geen leuke periode geweest, dus ook Doutzen verdient een beetje rust en een beetje liefde.

Doutzen erkent met deze mysterieuze foto haar onzekerheid

Zelfs Doutzen Kroes, die universeel als een van de mooiste vrouwen op de wereld wordt gezien, is van tijd tot tijd onzeker. De mening van anderen gaat ook Doutzen niet in de koude kleren zitten. Ze geeft toe dat ook zij geraakt wordt als mensen bepaalde dingen tegen haar zeggen. Maar ze is wel met zichzelf aan de slag. Zo gaat Doutzen proberen om niet langer zo’n hoge waardering aan de negatieve mening van anderen te hangen. Zo wordt Doutzen zelf een stuk meer zen en een stuk gelukkiger. Zonder zich druk te hoeven maken wat andere mensen van haar vinden kan Doutzen zich volledig focussen op wat haar gelukkig maakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!