Foto: Geraldine Kemper zet trillend speelgoed bij grof vuil

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We weten allemaal dat Geraldine Kemper van de zelfliefde is. Maar haar meest dierbare speelgoed is zojuist spontaan overleden. 

Voor presentatrice Geraldine Kemper begint het nieuwe jaar iets minder mooi dan gehoopt. Een van haar meeste favoriete stukken speelgoed is helaas komen te overlijden. Ze had nog gecheckt of het niet aan de batterijen lag, maar die waren gewoon vol. Tijd dus om afscheid te nemen van haar trillende maatje. En open als Geraldine is over dit soort zaken, zette ze het emotionele afscheid van haar elektronische vriend gewoon in de stories op haar Instagram. Zo konden al haar volgers meeleven met haar tragische verlies.

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper laat je spannendste plek van het nieuwe Big Brother huis zien

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine moet voortaan zonder haar roze verrassing door het leven

Voor Geraldine kwam het als een flinke schok toen ze haar roze verrassing opeens bij het grof vuil moest zetten. Met tranen in haar ogen nam ze vloekend en tierend afscheid van haar lieve mechanische vriend. Het voordeel is wel dat ze deze ieder moment kan vervangen, gewoon vanaf haar luie stoel. Met een paar klikken op de knop heeft ze zo een nieuwe besteld. Al heeft ze daar momenteel geen boodschap aan natuurlijk. Misschien vanavond toch maar even op de ouderwetse tour gaan. Klassiek handwerk, desnoods met een romantische geurkaars op de achtergrond om toch in de stemming te kunnen komen. Het is misschien niet helemaal hetzelfde, maar het helpt wellicht om de tijd te overbruggen die de bezorger nodig heeft de nieuwe pulserende plezierbrenger bij Geraldine af te leveren.

Het leven zonder trillend stuk kunststof valt Geraldine zwaar

Er is natuurlijk geen slechter begin aan 2022 dan zo’n waardevol apparaat weg te moeten gooien. Voor Geraldine was het kleine trilapparaatje al praktisch onderdeel van de familie. het zou niemand iets verbazen als het aan mocht schuiven bij het kerstdiner twee weken geleden. Maar nu moet ze het dus zonder zien te redden en dat valt haar zwaar. Wat moet ze toch doen zonder haar kleine maatje? De nachten zijn nog steeds lang en ze worden er voor Geraldine natuurlijk niet korter op zonder de assistentie van haar wondermiddel. Hopelijk heeft Geraldine geen last van keuze stress, want in dit geval geldt wel ‘hoe sneller, hoe beter.’ Hoe langer ze wacht met de keuze van nieuw speelgoed, des te moeizamer worden de nachten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine is vrij open over haar leven

Als er een ding duidelijk is geworden van Geraldine haar afscheid van haar roze gevaar, dan is het dat de beeldschone presentatrice duidelijk geen blad voor de mond neemt en absoluut zich niet schaamt voor bepaalde gespreksonderwerpen. Al was dat natuurlijk al wel even bekend van Geraldine. Ze is vrij open over zaken die de meeste mensen als intiem zouden beschouwen. Maar Geraldine vindt het een goed iets dat er meer gesproken wordt over wat er in de slaapkamer gebeurd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...