Foto: Geraldine Kemper verbaast iedereen met fotoshoot zonder shirt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper verrast al haar volgers met een nieuwe en vooral erg bijzondere foto. De presentatrice heeft daarop namelijk helemaal geen kleding aan!

De nieuwe look van Geraldine Kemper

Geraldine Kemper is erg goed in het maken van verleidelijke foto’s. Daarom zijn fotografen ook zo gek op de blondine, omdat ze met vrij weinig moeite Geraldine er ontzettend leuk uit kunnen laten zien. Al hebben sommige fotografen een beetje bijzondere gedachtes bij bepaalde shoots. Zo ook nu weer. Geraldine krijgt een wel heel bijzondere look aangemeten. En wat nog veel aparter is, ze hoeft voor deze fotoshoot niet eens kleding te dragen. Met alleen een paar handschoentjes aan bedekt Geraldine haar meest intieme delen, terwijl er allemaal mooie foto’s van haar worden gemaakt. Het is een bijzonder gezicht en daarom deelt Geraldine de foto’s ook zelf nog even met haar volgers, zodat iedereen kan meegenieten van dit bijzondere moment.

Lees ook: Video: Loog Geraldine Kemper over ordinair avontuurtje in skilift met vriend?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Aparte make-up voor Geraldine Kemper

Hoewel de aantrekkelijke blondine er niet slecht uit ziet met deze look, is het toch wel een beetje apart om te zien. Het is niet standaard een look die heel verleidelijk over komt. De make-up van Geraldine is ook zo gedaan dat ze er zelfs een klein beetje eng uit ziet. Maar haar verleidelijke lichaam maakt gelukkig een  hoop goed op de foto. Je hebt als volger van Geraldine nog meer dan genoeg om van te genieten. De knappe presentatrice ziet er buitengewoon aantrekkelijk uit. Haar goedgevormde lichaam spreekt ook voor zichzelf. Dat is namelijk een ontzettend fijn aanzicht op de foto.

lekker bankhangen met Geraldine Kemper

Na een lange dag werken is het natuurlijk tijd voor een beetje ontspanning. En dat doet Geraldine het liefste thuis op de bank. Heerlijk ontspannen ligt ze erbij. De knappe blondine kan thuis even helemaal tot rust komen. Er is niks of niemand die iets van haar moet en dat is toch wel erg fijn. Op de bank kan Geraldine gewoon even lekker zichzelf zijn. Wel maakt ze voor haar volgers nog even een aantrekkelijke foto. Deels doet ze dat om haar mooie huisje te kunnen laten zien en deels zodat haar volgers ook een beetje kunnen mee genieten met het ontspannen momentje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Knappe presentatrice heeft druk schema

Soms heeft Geraldine het wel even nodig om lekker languit op de bank te liggen. Ze heeft namelijk een ontzettend druk schema. Zo heeft ze fotoshoots, een podcast met Gwen van Poorten, opnames voor televisieprogramma’s, feestje en afspraken met vrienden, sporten en moet ze genoeg tijd inbouwen om een beetje normaal te kunnen eten en slapen. Geraldine heeft dus een belachelijk druk schema, maar het lijkt erop dat ze het in ieder geval vol weet te houden. De truc is om zoveel mogelijk alles in balans te doen en waar nodig je rust te pakken. En dat gaat de knappe blondine goed af.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...