Foto: Geraldine Kemper spreidt haar benen voor zeer foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper heeft voor een shoot een wel hele bijzondere pose aangenomen. En die deelt ze natuurlijk maar al te graag. 

Met haar benen wijd staat Geraldine Kemper op de foto

Het is Geraldine Kemper weer gelukt om op te vallen met een van haar foto’s. Natuurlijk is de knappe blondine een zeer opvallende verschijning van zichzelf, maar met foto’s als dit lukt het natuurlijk nog eens extra goed om tussen alle andere knappe dames uit te springen. Maar waarom heeft Geraldine deze foto’s laten maken? Nou, dat zit zo: Ze poseert speciaal voor een -special op deze opvallende wijze voor LINDA Magazine. Hoewel dat misschien niet het meest verleidelijke onderwerp aller tijden is, heb je dankzij dat magazine nu wel Geraldine in deze opvallende houding gezien. En daar mogen we collectief de LINDA wel voor bedanken natuurlijk.

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper laat benen zien in superkort rokje
Geraldine deelt bijzondere reeks met volgers

Als Geraldine Kemper een bijzondere shoot doet, dan zijn haar volgers altijd de eerste die het merken. De knappe blondine deelt namelijk maar al te graag haar foto’s op Instagram. En daar heeft iedereen gewoon zicht op de presentatrice en haar bijzondere poses. Geraldine staat wel vaker in de LINDA en met goede reden. Niet alleen is het met deze knappe presentatrice makkelijk om goede foto’s te maken, Geraldine heeft ook nog eens vaak een goed verhaal te vertellen. En een blad als de LINDA vindt dat natuurlijke erg fijn, want dan hoeven ze zelf minder te bedenken. Met Geraldine wordt het werk van die redacteuren een stuk makkelijker. Geen onderwerpen meer? Snel, bel Geraldine en zet haar op de foto. Dat wordt namelijk altijd een hit!
Bijzondere retro outfits voor Geraldine

Het zijn aan de ene kant ontzettend verleidelijke outfits die Geraldine aan mag trekken voor haar fotoshoots met de LINDA. Aan de andere kant lijkt het af en toe alsof een kleurenblinde kleuter de kleding heeft mogen uitkiezen. De retro pakjes van Geraldine zijn niet voor iedereen weggelegd, maar ze weet er, goedschiks of kwaadschiks, wel indruk mee te maken. En dat is nou precies wat ze bij de LINDA willen. En daarom hijsen ze Geraldine weer elke keer in een nieuw apart pakje.
Geraldine experimenteert in de slaapkamer

Onlangs werd bekend dat Geraldine en haar vriend experimenteren in de slaapkamer met meerdere personen erbij. Dat is dus, afhankelijk van hoe je in de wedstrijd staat, goed nieuws. Want natuurlijk is het niet fijn om de knappe blondine te moeten delen, maar je hebt nu wel meer kans dan eerst om ’s ochtends een beschuitje te eten met Geraldine dan eerst. De blonde presentatrice is in ieder geval erg open over haar leven tussen de lakens. Ze verbergt helemaal niks en deelt haar spannende verhalen met iedereen die wil luisteren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!