Foto: Geraldine Kemper ligt in hangmatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper verrast haar volgers met een foto vanuit haar hangmatje. De blondine heeft een klein topje aangetrokken terwijl ze in de camera staart.

Geraldine Kemper ligt te genieten

De knappe Geraldine Kemper is helemaal één geworden met haar camper. Zo heeft Geraldine ook maandenlang heel veel pijn en moeite in de wagen gestoken dus het is super fijn dat ze eindelijk met haar kampeer busje op pad kan. Natuurlijk is Geraldine altijd wel voor alles in geweest, maar dat haar hartje zoveel sneller gaat kloppen van het buiten leven was voor iedereen een beetje nieuw. Zo is Geraldine bijna niet meer in plekken te zien die binnen zijn. De presentatrice zit altijd voor haar camper op een kampeer stoeltje met een klaptafeltje te genieten van een primitief maaltje. Daarbij lijkt Geraldine ook helemaal gek te zijn van haar hangmat. Hier ligt de blondine uren achter elkaar in met haar koptelefoon op haar oren. Met onderstaande post vraagt Geraldine om aanraders voor goede podcasts, dus dat is wat ze waarschijnlijk veel op heeft staan de hele dag. Het is natuurlijk ook echt genieten in het zonnetje. Want die zon zoekt Geraldine zeker wel op tijdens haar tripjes met de camper. Op onderstaande foto ligt Geraldine in een blauw gekleurd zwemkleding terwijl ze een lichte grijns op haar gezicht heeft. De kleur van het outfit past erg mooi bij Geraldine haar felblauwe ogen. Met deze foto heet Geraldine waarschijnlijk weer heel wat mensen een heet momentje bezorgt.

Geraldine Kemper beleeft wild weekend in Brussel

Het grappige duo Geraldine Kemper en Robbert Rodenburg werden voor een samenwerking met ice tea merk Fuze Tea naar ons buurland gestuurd. Hier stond het duo een bijzondere vierentwintig uur te wachten. Zo kregen ze een persoonlijke gids om hun mee te nemen door Brussel en om de leukste activiteiten mee te doen. Alles is een beetje in scene gezet omdat het gaat om een betaalde samenwerking met Fuze Tea. Toch is de video erg leuk geworden, want Geraldine en Robbert gaan proberen Vlaams te praten. Dit doen ze terwijl ze met bijlen gaan gooien. Geraldine wordt tweede in haar knal groene pakje. Daarna zit Geraldine lekker te kliederen met chocolade terwijl ze woorden probeert te schrijven. Ook zien we het trio natuurlijk de hele tijd ice tea drinken. Op het einde probeert Robbert nog even een bottle flip met een Fuze Tea flesje, maar dat gaat helaas niet zo voorspoedig.

Geraldine Kemper zorgt voor bizar veel ophef met foto

De onbezorgde Geraldine Kemper krijgt ontzettend veel haatreacties na het plaatsen van deze foto op haar Instagram account. Op de foto is te zien dat Geraldine zonder topje en in een piepklein broekje over een festival terrein aan het lopen is. Haar volgers gaan helemaal los in de comments over dat ze het niet normaal vinden dat Geraldine er zo bij loopt. Hier lijkt de blondine zich niks van aan te trekken, want ze laat de foto gewoon staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...