Foto: Geraldine Kemper laat haar achterwerk zien in zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper heeft weer een hele reeks foto’s gedeeld op haar social media. En natuurlijk zit daar een hele spannende tussen. 

De prachtige vormen van Geraldine Kemper

Natuurlijk ziet de knappe presentatrice Geraldine Kemper er altijd buitengewoon goed uit. Dat merk je ook wel aan de nieuwste foto’s die de knappe blondine plaatst op haar Instagram. Ze deelt in één keer een hele reeks, zodat je als man gelijk haar vanuit allerlei mooie kanten moet bekijken. En dat is natuurlijk erg fijn. Zeker de foto van Geraldine in haar blauwe is de moeite waard. Daar krijg je namelijk geweldig zicht op de prachtige kadetjes van de aantrekkelijke presentatrice. Die zien er buitengewoon mooi uit. De knappe blondine weet precies wat haar spannende foto’s doen met de mannen van Nederland, maar toch plaatst ze de fijne collage. Zo hebben we allemaal weer iets moois om van te kunnen genieten.

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper test nieuwe op privéstrandje
De hete outfits van Geraldine Kemper

Niet alleen het ontzettend strakke badpakje van Geraldine Kemper is het benoemen waard. Ze draagt in de post nog wel meer bijzondere outfits. Wat dacht je bijvoorbeeld van haar spannende jurkje die ze in de Italiaanse zon draagt. Daarin komen haar prachtige troeven ook ongelooflijk goed over. De prachtige presentatrice weet in dit soort outfits natuurlijk haar volgers helemaal in te pakken. Ze hoeft maar in haar vingers te knippen en die mannen doen alles voor haar. Zolang ze maar die leuke foto’s blijft plaatsen natuurlijk. Want voor een dame zo knap als Geraldine, daar heb je natuurlijk veel voor over. En dat weet de blondine natuurlijk ook gewoon. En dus betovert ze keer op keer haar volgers met haar prachtige kiekjes.
Geraldine Kemper kijkt heel erg moeilijk op fleurige foto

De prachtige blondine kijkt op een van haar andere vakantiefoto’s wel heel erg moeilijk. De aantrekkelijke presentatrice moet een beetje haar ogen dichtknijpen vanwege het zonlicht. Niet dat het heel erg is, want de aandacht van de foto gaat toch meer naar haar fleurige jurkje. Of ja, het kleine deel van het fleurige jurkje dat nog op de foto te zien is. Laat op dat stukje van de foto nou net haar prachtige troeven te zien zijn. En die zijn toch een partij mooi in beeld gebracht. Niet zo mooi als op sommige foto’s van Geraldine, maar toch zien ze er hier ook weer heel erg fijn uit.

De vakantiefoto’s van Geraldine mogen blijven komen

Geraldine Kemper heeft duidelijk genoeg avonturen beleefd op haar vakantie. En de foto’s die ze van al die avonturen maakt worden door haar volgers natuurlijk zeer gewaardeerd. Geraldine weet van haar vakantie ook een feestje te maken voor haar volgers. Die zijn minstens net zo blij als Geraldine met dit spannende tripje. Dat komt voornamelijk vanwege de vele spannende foto’s van de prachtige blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!