Foto: Geraldine Kemper laat enorme joekel zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper staat bekend als de mooiste presentatrice van Nederland. De prachtige presentatrice laat nu alleen wel wat opvallends zien. 

De knappe presentatrice deelt wat aparts met haar volgers. Het is namelijk echt een enorme joekel. Aan haar gezicht af te lezen is ze er dan ook trots op. Uiteindelijk stond er na het eindresultaat ook een geweldige glimlach op haar gezicht.

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper zet tanden in smakelijke bal

Geraldine Kemper kijkt voldaan op trotse foto

Geraldine Kemper heeft recent een fotoshoot voor het magazine Linda gedaan. Dit ging over de voorgevels bij vrouwen. Een bijzonder onderwerp, zelfs voor de blonde presentatrice. Voorgevels die “te groot”, “te klein” of “te ‘iets'” zijn, volgens Geraldine Kemper. Maar Geraldine zegt zelf: “Je moet trots zijn op wat je hebt.” Geraldine Kemper is dan ook enorm trots op haar enorme joekel. Ze heeft dan ook zeker gelijk, want het is een enorme pompoen die ze daar heeft. De beeldschone presentatrice heeft uiteraard heerlijke pompoenensoep gemaakt. Je moet wel oppassen wanneer Geraldine aan het koken is. Ze heeft haar mes namelijk heel agressief in de pompoen gestoken. Dat ziet er wel een beetje gevaarlijk uit. Dus wanneer je de soep niet lekker vindt, moet je straks oppassen dat haar mes niet in jou zit.

Geraldine Kemper straalt van geluk

De presentatrice kan niet alleen prachtig zijn, maar ze kan ook nog eens koken. Aan haar glimlach af te lezen is de pompoenensoep heel goed gelukt. Ze straalt dan ook helemaal van geluk en de soep is “gooood” laat ze weten. Met open mond is ze klaar om aan te vallen. Wanneer je zelf iets hebt gekookt, geeft het eten je ook een extra goed gevoel. Dit lijkt ook het geval te zijn bij de blonde presentatrice die extreem aan het genieten is van haar hapje.

Geraldine Kemper laat een bos zien

Hoe start jij de herfst? Geraldine Kemper doet dit door te kamperen in een bos. Samen met een vriendin zit ze lekker koud in het bos te genieten van de herfst. Onder het genot van een wijntje en lekker warmen deken genieten de twee vriendinnen saampjes. Kamperen zorgt er vaak voor dat je weer dichter na elkaar toe groeit. Bij Geraldine en haar gezelschap lijkt het kamperen ook te werken. Samen hebben ze de meeste schik. Of ze in de avond met de kou nog steeds zo’n plezier hebben, is nog maar de vraag. Ze kunnen elkaar in ieder geval warm houden!

Geraldine Kemper in de top 3 FHM500

Elk jaar brengt het magazine FHM een top 500 mooiste vrouwen uit. FHM heeft voor Geraldine Kemper nu dan ook een plek in de top 3 gereserveerd. Voor FHM500 is Geraldine Kemper de mooiste presentatrice in Nederland. Hier kunnen wij het dan ook alleen maar mee eens zijn. De prachtige presentatrice staat dan ook op de tweede plaats van de FHM top 500. De blondine staat dan ook op eenzame hoogte wanneer er naar presentatrices wordt gekeken. De blondine heeft in het magazine dan ook twee hele bladzijdes gekregen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!