Foto: Geraldine Kemper laat benen zien in superkort rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper laat weer eens het beste van zichzelf zien en dat doet de knappe presentatrice in een piepklein rokje. 

Dit piepkleine rokje staat Geraldine Kemper ontzettend goed

In haar piepkleine rokje ziet Geraldine Kemper er natuurlijk weer adembenemend uit. De presentatrice had een fotoshoot en besloot dat ze haar beste beentje voor zou zetten. Letterlijk in dit geval, aangezien je beide benen van de knappe blondine goed kan zien vanwege haar rokje. Het kledingstuk is niet echt iets waar je Geraldine vaker in ziet lopen, helemaal niet in de winter. Maar het ziet er toch wel erg aantrekkelijk uit als je de foto zo ziet. Misschien maar tijd voor Geraldine om over te stappen op een nieuwe stijl. Haar volgers zijn namelijk erg lovend over dit prachtige kledingstuk.

Lees ook: Video: Dit lichaamsdeel van Gwen van Poorten blijft maar doorgroeien

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

De knappe, lange benen van Geraldine Kemper

Vrouwen met mooie slanke benen komen al snel verleidelijk over. Dat is een van die dingen die je niet echt kan verklaren, maar die wel vaak waar blijkt te zijn. Bij Geraldine is dit ook het geval. De knappe blondine laat met bovenstaande foto veel van haar benen zien. En met haar ontblote benen ziet Geraldine er toch echt wel heel verleidelijk uit. Ze straalt zelfverzekerdheid uit, maar probeert de kijker ook een beetje te verleiden. En die combinatie zorgt er voor dat dit een hele goede foto is. Geraldine mag zeker vaker tekenen voor dit soort shoots. Daar zullen haar volgers namelijk erg blij mee zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Knappe Geraldine schittert in strak geel pakje

Het roze rokje is niet het enige opvallende kledingstuk waar Geraldine de afgelopen tijd in te zien was. Zo plaatste ze een reeks foto’s van zichzelf in een strak geel pakje. Het leek wel een beetje alsof Geraldine mee deed aan de Nederlandse variant van Charlie’s Angels. In het strakke pakje zie je een kant van Geraldine die je nog niet eerder zag. Daarbij krijg je best veel mee van haar prachtige vormen. het gele pakje was voor de fotoshoot dus absoluut een geslaagde keuze. Misschien dat als iedereen het lief vraagt, dat Geraldine dit pakje ook tijdens haar podcasts en televisie optredens aan wil trekken. Dat zou die namelijk een stuk interessanter nog maken om naar te kijken.

Genieten van de foto’s van Geraldine Kemper

Of ze nu een rokje of een strak pakje aan heeft, het is altijd genieten met de foto’s van Geraldine Kemper. De blondine weet wel goed hoe ze haar volgers moet verleiden met haar prachtige foto’s en dat is dan ook exact wat ze doet. Met haar sensuele blik, haar fantastische lijf en haar strakke pakjes weet Geraldine al haar volgers volledig te betoveren. Wanneer Geraldine een foto plaatst, dan weet je al zonder zelfs maar gekeken te hebben, dat het een heerlijk plaatje is om te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!