Foto: Geraldine Kemper draagt helemaal niks onder dit luchtige jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We mogen weer genieten van Geraldine Kemper met een schokkende nieuwe look! De excentrieke blondine heeft haar onderkleding voor de gelegenheid thuis gelaten!

Geraldine Kemper slaat weer toe! De beeldschone blondine maakte haar fans recent dol en dolblij met een set onthullende plaatjes onder bijzondere omstandigheden. Zo vertelde ze dat het recent de trouwerij van haar peetvader was. En daarbij trok ze natuurlijk alle stoppen uit de kast! Zo verscheen ze in een wel héél gedurfde outfit en maakte ze nog vele andere opvallende keuzes. Eén ding staat in ieder geval vast: Geraldine heeft zonder moeite alle hoofden doen draaien.

Geraldine Kemper shockeert fans met opvallende make-over op Instagram

En nou trekt Geraldine Kemper wel vaker alle aandacht naar zich toe. Hoe kan het ook anders? Van zo’n beeldschone vrouw kan je natuurlijk moeilijk je ogen afhouden. Maar haar recente make-over heeft daar zeker aan bijgedragen. Geraldine rockte namelijk een nieuwe look op Instagram en deed daarbij flink wat monden openvallen! Want de beeldschone presentatrice heeft haar gouden haren Barbie-roze geverfd! En dat hadden haar fans echt niet zien aankomen. Wij snappen het wel, want van Geraldine haar blonde lokken waren we toch groot fan. Niet dat je ons over haar nieuwe verschijning hoort klagen. Want het is in één oogopslag duidelijk dat Geraldine schittert in haar roze coupe! Nou helpen haar oogverblindende glimlach en sprankelende blik natuurlijk ook mee. Alsnog zijn wij zeer te spreken over haar verschijning!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine Kemper prikt door nietsverhullend jurkje zonder ondergoed

Toch zal het eerste plaatje van Geraldine Kemper niet de meeste aandacht trekken. Want één swipe naar rechts en je mond zal opnieuw openvallen. Daar pronkt Geraldine namelijk met haar nieuwe lokken op een wel héél bijzondere manier. Ze trok namelijk al haar ondergoed uit! En enkel een dun jurkje had haar moeten bedekken. Nou, het is al snel duidelijk dat het nietsverhullende stofje daar niet in slaagt. Geraldine prikt er namelijk gewoon doorheen! En hoe kan het ook anders? De knappe presentatrice heeft nou eenmaal een royale boezem, dus als je dan ondergoed overslaat kan je ook weinig anders verwachten. En gezien haar grote glimlach erbij vragen wij haast af of het de bedoeling was! Want de aandacht trekken doet ze zeker. Geraldine is nou eenmaal een beeldschone verschijning en dan met zo’n jurkje? Probeer dan maar eens weg te kijken!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine Kemper poseert verleidelijk in kattig rokje

En als kers op de taart pronkt Geraldine Kemper nog veel meer met haar heerlijke figuur. Zo trok ze in de latere plaatjes ook een heel kittig rokje aan, letterlijk én figuurlijk. En genieten doen we zeker! Geraldine lijkt ook goed te weten hoe overheerlijk ze erbij loopt. Zo neemt de beeldschone presentatrice een uitgestrekte pose aan en weet ze al haar fans razendsnel te verleiden. En dan hebben we het nog niet eens over haar laag uitgesneden topje gehad! Werkelijk, wij krijgen geen genoeg van dit soort foto’s. Kom maar door met meer!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?