Foto: Geraldine Kemper aait zichzelf in de spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper is, naast presentatrice, ook nog eens een liefhebber van lekkere geuren. En van spiegels, en van zichzelf trouwens ook. Deze drie liefdes heeft ze nu gecombineerd in een overzichtelijke video. Je kan eindelijk zien wat echt belangrijk is voor haar.

Geraldine Kemper is, als ze niet in de jungle te vinden is voor het RTL-4 programma Expeditie Robinson, eigenlijk best een normale vrouw. Ze is natuurlijk wel erg bekend en heeft vele volgers op Instagram, maar ze is eigenlijk heel normaal gebleven voor de rest. De blondine heeft alleen een opvallende obsessie: zichzelf. Ze bekijkt zichzelf maar al te graag in de spiegel. van Gils, een parfummerk, zag dit juist als ideaal voor hun nieuwe campagne. Naast lekkere geuren draait het daarbij om liefde voor misschien wel de belangrijkste persoon in je leven: jezelf. Geraldine en van Gils gingen samen het schip in en de nieuwe campagne van het parfummerk was geboren. We zien nu Geraldine, die voorzichtig omgaat met haar spiegelbeeld. Ze wil natuurlijk niet de spiegel, of haar zelfbeeld breken, en aait die dan ook maar zachtjes.

Geraldine Kemper ruikt goed

Geraldine Kemper is zo trots op zichzelf en al haar moeite voor de nieuwe campagne met Van Gils dat ze zelf ook maar het filmpje deelt. De geheime, achterliggende boodschap van het filmpje is ook gelijk duidelijk: houden van jezelf en van je spiegelbeeld. En ook van lekkere geurtjes. Die helpen natuurlijk ook wel als je moet houden van jezelf. Dit wordt aanzienlijk bemoeilijkt als je ruikt naar zweet. Gelukkig zit het met de lichaamsgeur van Geraldine helemaal goed, dankzij van Gils.

Geraldine Kemper en van Gils hecht team

Vorig jaar al werd de blondine naar voren geschoven als het nieuwe, mooie gezicht van het Nederlandse parfummerk. Van Gils wist het toen al zeker: dit wordt een succes. En ja hoor! De campagne verliep erg goed. Reden genoeg dus voor een doorstart. Beide partijen ging akkoord en nu staat Geraldine, in een fris jurkje, aaiend voor de spiegel. Toen ging het trouwens om genderneutraliteit, nu draait het volledig om jezelf beminnen. met beide heeft de open presentatrice natuurlijk geen enkel probleem. Liefde en gender zijn voor haar beide prioriteiten.

Geraldine perfecte cadeau

De beelden, laten de blondine dus zien terwijl ze een leuk verhaaltje over zichzelf vertelt en in de spiegel kijkt. Ze omschrijft zichzelf als een echt cadeautje, waar wij het zeker mee eens zijn. Geraldine Kemper, dat ziet menig man natuurlijk graag voorbij komen op Instagram. Maar een fris ruikende versie die zichzelf aait is natuurlijk nog beter. Geraldine raadt trouwens iedereen aan dit ook maar te doen: jezelf accepteren en zien als cadeautje. Natuurlijk hoef je dan niet continu voor de spiegel te staan, maar het aanschaffen van dit parfum kan mogelijk wel helpen.

Geraldine verliefd op Geraldine?

We verwachten nog veel meer van dit soort leuke beelden van Geraldine. Dus hou vooral haar Instagram goed in de smiezen als je nog meer van de blondine wilt zien. Zij lijkt in ieder geval geen genoeg van zichzelf te kunnen krijgen, zo blijkt uit de campagnebeelden van het parfummerk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?