Foto: Geheel ontklede Miljuschka Witzenhausen laat haar konijntjes zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen houdt van haar lichaam. Dat zie je ook wel terug in haar nieuwste foto’s. Die stralen plezier uit!

Knappe kokkin Miljuschka Witzenhausen houdt wel van spanning

Zoals je op de foto hieronder kan zien is Miljuschka niet vies van een beetje spanning. De knappe brunette is dol op haar lichaam. Ze is misschien niet de slankste ter wereld, maar dat vindt ze ook helemaal niet erg. Ze is erg gezond, en geniet van het leven. En ze ziet er oprecht ook nog eens geweldig uit. Wat wil je als mens nou nog meer? Maar Miljuschka houdt er ook van om haar mooie lichaam te delen met de mensen op social media. Daarom plaatst ze ook regelmatig de meest uitdagende foto’s en video’s van zichzelf. Vaak met een beetje humor erbij, want het leven is al serieus genoeg. Deze keer liet Miljjuschka even haar konijntjes zien. En die foto was natuurlijk enorm interessant.

Lees ook: Foto: Miljuschka Witzenhausen stopt voorwerp tussen haar twee ‘vriendinnen’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka is al helemaal klaar voor het Paasontbijt

Zoals je kan zien op de foto hierboven is Miljuschka Witzenhausen al helemaal klaar voor het Paasontbijt. Ze heeft het konijn al gereed, is helemaal afgestemd op de gele Paaskleur en heeft ook twee grote uitloopeieren verstopt. Kleine tip met zoeken, ze zitten achter de konijnen. Miljuschka houdt wel van een beetje ludiek en straalt dan ook op deze foto. De knappe brunette heeft het prima naar haar zin. Eigenlijk zou Miljuschka nog veel vaker dit soort bijzondere foto’s van zichzelf plaatsen, maar dat kan Nederland waarschijnlijk niet aan. De arme mensen thuis zouden dan helemaal op hol slaan bij het zien van al die lekkernijen. Miljuschka weet dit Pasen de mensen wel goed te verwennen. De foto is dan ook zeker voor herhaling vatbaar. Hopelijk vindt Miljuschka dat zelf ook.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka bereidt alvast het Paasdiner voor in strakke tuinbroek

Als er iets is wat Miljuschka leuk vindt, dan is het wel eten. Of ze nu een gigantisch groot diner aan het komen is voor haar vrienden en familie, of juist lekker aan het genieten is van wat iemand anders heeft gekookt, Miljuschka houdt er wel van om met eten bezig te zijn. Ze deelt al haar creaties dan ook op social media, waar mensen haar veel vragen stellen over de gerechten die ze maakt. Maar waar ze nog meer opmerkingen over krijgt zijn de vele leuke outfits die de brunette aan heeft tijdens het koken. Miljuschka begint met haar strakke pakjes onderhand een echt mode icoon te worden. Zelf vindt ze dat niet zo erg, ze vindt het ergens wel grappig dat mensen haar zo’n mooie vrouw vinden. De fans van Miljuschka overladen haar dan ook met complimenten die ze maar al te graag aanneemt. Miljuschka is niet alleen een ontzettend goede kok, maar ook nog eens een prachtige verschijning in de keuken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!