Foto: Geheel ontklede Miljuschka Witzenhausen laat haar konijntjes zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen houdt van haar . Dat zie je ook wel terug in haar nieuwste foto’s. Die stralen plezier uit!

Knappe kokkin Miljuschka Witzenhausen houdt wel van spanning

Zoals je op de foto hieronder kan zien is Miljuschka niet vies van een beetje spanning. De knappe brunette is dol op haar . Ze is misschien niet de slankste ter wereld, maar dat vindt ze ook helemaal niet erg. Ze is erg gezond, en geniet van het leven. En ze ziet er oprecht ook nog eens geweldig uit. Wat wil je als mens nou nog meer? Maar Miljuschka houdt er ook van om haar mooie te delen met de mensen op social media. Daarom plaatst ze ook regelmatig de meest uitdagende foto’s en video’s van zichzelf. Vaak met een beetje humor erbij, want het leven is al serieus genoeg. Deze keer liet Miljjuschka even haar konijntjes zien. En die foto was natuurlijk enorm interessant.

Lees ook: Foto: Miljuschka Witzenhausen stopt voorwerp tussen haar twee ‘vriendinnen’

Miljuschka is al helemaal klaar voor het Paasontbijt

Zoals je kan zien op de foto hierboven is Miljuschka Witzenhausen al helemaal klaar voor het Paasontbijt. Ze heeft het konijn al gereed, is helemaal afgestemd op de gele Paaskleur en heeft ook twee grote uitloopeieren verstopt. Kleine tip met zoeken, ze zitten achter de konijnen. Miljuschka houdt wel van een beetje ludiek en straalt dan ook op deze foto. De knappe brunette heeft het prima naar haar zin. Eigenlijk zou Miljuschka nog veel vaker dit soort bijzondere foto’s van zichzelf plaatsen, maar dat kan Nederland waarschijnlijk niet aan. De arme mensen thuis zouden dan helemaal op hol slaan bij het zien van al die lekkernijen. Miljuschka weet dit Pasen de mensen wel goed te verwennen. De foto is dan ook zeker voor herhaling vatbaar. Hopelijk vindt Miljuschka dat zelf ook.
Miljuschka bereidt alvast het Paasdiner voor in strakke tuinbroek

Als er iets is wat Miljuschka leuk vindt, dan is het wel eten. Of ze nu een gigantisch groot diner aan het komen is voor haar vrienden en familie, of juist lekker aan het genieten is van wat iemand anders heeft gekookt, Miljuschka houdt er wel van om met eten bezig te zijn. Ze deelt al haar creaties dan ook op social media, waar mensen haar veel vragen stellen over de gerechten die ze maakt. Maar waar ze nog meer opmerkingen over krijgt zijn de vele leuke outfits die de brunette aan heeft tijdens het koken. Miljuschka begint met haar strakke pakjes onderhand een echt mode icoon te worden. Zelf vindt ze dat niet zo erg, ze vindt het ergens wel grappig dat mensen haar zo’n mooie vrouw vinden. De fans van Miljuschka overladen haar dan ook met complimenten die ze maar al te graag aanneemt. Miljuschka is niet alleen een ontzettend goede kok, maar ook nog eens een prachtige verschijning in de keuken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.