Foto: Gaby Blaaser schudt flink met haar melkfabrieken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zwangerschap van Gaby Blaaser zorgde voor vele turbulente momenten. Maar daar hangen ook voordelen aan, zie je in deze video!

Gaby Blaaser stelt toekomstige vaders gerust met video

De aantrekkelijke blondine Gaby Blaaser heeft een nieuw filmpje online gezet, waarin ze nogal wild heen en weer schudt. En daardoor kan je haar melkfabrieken flink zien schudden. De knappe influencer biedt daarmee een klein beetje hoop aan alle toekomstige vaders van Nederland. Zoals je namelijk kan zien kleven er ook vele voordelen aan een zwangerschap vast. De grootste daarvan is de omvang van bepaalde lichaamsdelen van Gaby, die alleen maar meer lijken te groeien. Dat zie je al helemaal goed, omdat ze zo lekker wild heen weer schudt. Maar die groeiende heuvels zijn als toekomstig vader natuurlijk wel iets om naar uit te kijken.

Lees ook: Foto: Gaby Blaaser barst bijna uit haar outfit op kleedje in de zon

Zwart topje kan bijna niet de grote vormen van Gaby Blaaser binnenhouden

Terwijl Gaby Blaaser met haar aantrekkelijke lichaam heen en weer schudt, heeft haar topje veel moeite met het binnenhouden van haar grote vormen. Die zijn natuurlijk vanwege haar zwangerschap nogal gegroeid en daarom nogal moeilijk binnen te houden. Maar het arme topje doet zo hard zijn best. Gaby maakt het niet bepaald beter met haar heen en weer schudden. Het ziet er op beeld dan wel weer heel erg goed uit. Gelukkig ging het deze keer goed. Dat zorgt ervoor dat Gaby in de toekomst misschien wel meer van dit soort spannende filmpjes zal maken. Dat zou natuurlijk erg fijn zijn.

Gaby Blaaser ontzettend blij met dochtertje

Inmiddels is het kindje van Gaby geboren en ze is natuurlijk ontzettend blij met de komst van haar dochter. Gaby kan haar geluk momenteel niet op. De komende tijd zal je haar dan ook iets minder zien op social media, zodat ze haar dochtertje kan verzorgen. Hopelijk weet Gaby daar een mooie balans in te vinden, zodat ze binnenkort weer mooie foto’s en filmpjes kan maken. Gaby wil natuurlijk ook erg graag haar lichaam weer in vorm krijgen. Dus de eerste filmpjes die je van de aantrekkelijke blondine zal zien, komen waarschijnlijk uit de sportschool.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Ook tijdens zwangerschap bleef Gaby voor zichzelf zorgen

Ook tijdens haar zwangerschap bleef Gaby goed zorgen voor haar lichaam door regelmatig te sporten. Natuurlijk niet zo intensief als voorheen, want dat gaat simpelweg niet. Maar wel heeft Gaby haar best gedaan om haar conditie in ieder geval op peil te houden. Op die manier zorgt de aantrekkelijke influencer er voor dat ze minder werk hoeft te verrichten om weer terug in vorm te komen, nu haar kindje geboren is. Haar fans kijken alweer reikhalzend uit naar de mooie video’s vanuit de sportschool of lekker buiten tijdens het sporten. En met de ijzeren wil van Gaby is de influencer waarschijnlijk binnen no-time weer op haar oude niveau. Dan kunnen we allemaal weer genieten van het knappe lichaam van de influencer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden.