Foto: Gaby Blaaser kruipt in bed met uitdagend setje ondergoed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na die lange maanden zwangerschap is het logisch dat Gaby Blaaser weer even flink wild wil gaan, toch? In dit pittige setje lukt dat zeker!

Gaby Blaaser heeft ingrijpende veranderingen doorgaan de afgelopen tijd. Je hebt natuurlijk de zwangerschap zelf en het kleine dingetje dat ze nou een baby thuis heeft, maar haar lichaam is er ook niet onveranderd doorheen gekomen. Logisch dus dat Gaby haar nieuwe figuur probeert te ontdekken! En gelukkig voor ons mogen we daar allemaal van meegenieten. Gaby legt namelijk uitgebreid verslag op haar Instagram van alle intieme gebeurtenissen in haar leven. En daar mag tussen de lakens rollen in kanten ondergoed natuurlijk niet ontbreken.

Gaby Blaaser maakt volgers wild met vurige foto in bloedheet ondergoedsetje

Je hoort wel vaker dat nieuwe moeders als Gaby Blaaser een zoektocht ingaan. En dan niet alleen naar de beste baby kleding merken, wees gerust! Na al die lijfelijke ontwikkelingen is Gaby namelijk ook druk bezig waardering voor haar nieuwe figuur te tonen. En dat je dat prachtige lichaam lief wil hebben, nou dat snappen wij helemaal. Vandaar ook dat je ons alleen maar hoort juichen bij elk nieuw kiekje dat Gaby online zet. Al deed dit gedurfde plaatje wel echt onze mond openvallen. Gaby versiert namelijk moeiteloos al haar volgers met een werkelijk bloedhete fotoshoot. En nou deelt ze maar één eenzaam kiekje, het is genoeg om je spontaan te doen watertanden. Gaby schittert namelijk in onthullend zwart kant! En als kers op de taart is de onderkant ook nog eens doorzichtig! Wat een cadeautje voor haar fans!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Het goedgevulde topje van Gaby Blaaser

Wij kunnen er ook niet anders dan razend enthousiast over zijn. Werkelijk, wat een schoonheid! Haar gedurfde kledingkeuze laat namelijk niets aan de verbeelding over en doet echt wonderen voor haar overheerlijke figuur. Het goedgevulde topje weet haar nieuwe toeters nog nét te bedekken en het doorzichtige kant laat je optimaal genieten van haar heerlijke rondingen. En dan hebben we het nog geeneens gehad over die metersdiepe inkijk! Ook haar oogverblindende glimlach maakt het plaatje alleen maar mooier. Gaby mag dan zelf zo af en toe met zelfliefde worstelen, maar haar fans twijfelen geen seconde aan haar. In de comments hoor je alleen maar echo’s van haar gepaste caption. “Mami is terug”, schrijft ze erbij. Nou, aangezien ze dit soort heerlijke plaatjes zo even uit haar mouw schudt… Volgens mij is mami nooit weggeweest!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gaby Blaaser toont haar strakke lijf in eerste trainingsvideo na bevalling

Als verse moeder hebben de volgers van Gaby Blaaser altijd wel wat over haar te zeggen. Gelukkig zijn de super enthousiaste comments nog steeds in de meerderheid, al verbaast dat ons natuurlijk helemaal niet. Zeker met dit soort bloedhete filmpjes kan het niet anders dan dat haar fans lopen watertanden, toch? Gaby showt namelijk trots haar strakke lichaam in haar eerste trainingsfilmpje na haar bevalling. Zenuwachtig was ze zeker, dat kan je aan alles zien. Maar of dat om de rustige sportsessies ging of om haar onthullende sportpakje, dat weten we niet. Om beide gevallen kunnen wij gerust zeggen dat er niets over te twijfelen valt. Gaby mag namelijk zéker pronken met haar heerlijke figuur en ook over die duizelingwekkende inkijk hoor je ons niet klagen. Kom maar door met meer!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!