Foto: Gaby Blaaser barst bijna uit haar outfit op kleedje in de zon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De jarige Gaby Blaaser staat bijna op knappen terwijl ze haar verjaardag viert in een spannend wit pakje in de zon.

Gaby Blaaser straalt in zon in veel te klein pakje

Het is een bijzondere dag voor Gaby Blaaser want de blondine is jarig. Waarschijnlijk raadt niemand de leeftijd van Gaby ooit goed, dat zou ook de reden kunnen zijn dat ze het maar niet bij haar Instagram foto heeft gezet. Gaby is namelijk al zesendertig geworden. Dat betekent dat de zo jong uitziende blondine helemaal niet meer eind twintig of begin dertig is, zoals veel mensen zullen denken. Dit komt natuurlijk ook door alle spuitjes en ingrepen die Gaby Blaaser heef laten doen en is ondergaan om er nog zo jong uit te zien. Het is wel te zeggen dat de blondine letterlijk straalt op de foto die ze deelt voor haar verjaardag. Zo zit Gaby op een kleedje op het groene gras te genieten van het zonnetje terwijl ze een fotoshoot ondergaat. De babybuik van Gaby is natuurlijk onmisbaar geworden. De blondine is namelijk al negendertig weken zwanger. Dat betekent dat Gaby al bijna kan gaan bevallen van haar dochtertje. Tot geluk van vele volgers is Gaby zichzelf niet meer gaan bedekken sinds ze zwanger is, want ze blijft doorgaan met de spannende foto’s.

Gaby Blaaser in strak pakje in park

Gaby Blaaser wil gelijk in lichaam laten snijden na bevalling

Het was allereerst al een hele grote verassing voor Gaby Blaaser en haar vriend dat ze zwanger bleek te zijn. Natuurlijk was de shock voor Gaby haar trouwe volgers bijna net zo groot. Gelukkig leek iedereen hier weer een beetje van bijgekomen. Totdat Gaby een exclusie interview deed in de &C, het magazine van Chantal Janzen. Hierin vertelt Gaby namelijk alle ins en outs van haar zwangerschap en hoe het voelde toen ze erachter kwam. Ook vertelt Gaby over haar onzekerheden omtrent haar lichaam die nu opspelen vanwege haar zwangerschap. Hier kwam Gaby flink voor in opspraak vanwege haar rumoerige uitspraken. Zo zegt Gaby dat ze na haar zwangerschap waarschijnlijk wel een vergroting van haar voorgevel zou willen laten doen. Hier vallen veel mensen over, want ze zou niet in een gezond lichaam moeten laten snijden terwijl ze de verantwoordelijkheid voor een kind krijgt.

Gaby Blaaser poseert in de tuin

Gaby Blaaser geeft zichzelf bijzondere naam op straat

Waarschijnlijk vindt Gaby Blaaser het heerlijk om te paraderen over straat met haar baby’tje in de buik. Zo kijken mensen vast een stuk minder naar haar afgetrainde achterkant en meer naar haar babybuik. Op onderstaande foto staat Gaby op straat terwijl ze zichzelf een ‘city girl’ noemt. Of Gaby met haar kindje voor altijd in de stad gaat wonen is natuurlijk nog onzeker, maar de blondine geeft dus wel aan echt van de stad te houden. Waarschijnlijk is Gaby niet zomaar weg te krijgen uit haar thuisbasis in Amsterdam. Daarbij heeft Gaby het goed genoeg om een mooi plekje in Amsterdam te kunnen vinden. Voorlopig zit ze dus wel goed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!