Foto: Fresia Cousiño Arias lacht volgers uit na zinderende WIDM-finale

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na vanavond zit het er alweer op, dit seizoen van Wie is de Mol?, en Fresia kan er alleen maar heel hard om lachen. 

Na een nieuwe spannende reeks van het programma Wie is de Mol? komt vanavond eindelijk uitsluitsel over die ene belangrijke vraag. De identiteit van de Mol is straks bekend, maar Fresia Cousiño Arias kan in ieder geval al erg hard lachen om de conclusie. Ze wordt de laatste tijd steeds vaker lachend teruggezien op foto’s die ze deelt met haar volgers. Lacht ze haar volgers uit of toe? Er gaan natuurlijk de gekste geruchten rond over Fresia en haar mogelijke Mol-acties. Misschien dat Fresia zo hard moet lachen van alle complot theorieën dat ze alleen nog maar lachend op de foto kan verschijnen. Hoe het ook zij, het levert natuurlijk wel een paar mooie plaatjes op van de beeldschone presentatrice.

Lees ook: Foto: Fresia Cousiño Arias beleeft spannende nacht in Wie is de Mol-hotel
Fresia kijkt terug op mooi avontuur WIDM

Voor Fresia was meedoen aan Wie is de Mol? een prachtig avontuur. Ze heeft dingen meegemaakt, waar ze nooit van had kunnen dromen. En dat is voor de presentatrice de ultieme beloning. Het maakt dan niet meer uit wie de Mol is en wie de overwinnaar. Want Fresia heeft een aantal bijzondere vriendschappen gevormd voor het leven en kijkt met veel plezier terug naar haar deelname aan het bijzondere programma. Als Fresia denkt aan al die leuke dingen die ze heeft meegemaakt tijdens de opnames, dan kan ze ook niet anders dan lachen. Het scheelt dan ook wel dat Fresia zo’n mooie lach heeft, anders zou het misschien toch gaan storen. Ze plaatst een reeks herinneringen op Instagram en kijkt daarmee terug op het spannende avontuur van Wie is de Mol?
Een van de meest spannende finales van Wie is de Mol? ooit met Fresia

Het komt niet vaak voor in de geschiedenis van het programma, dat elke kandidaat in de finale de Mol nog zou kunnen zijn. Meestal is al wel duidelijk wie het is of valt er sowieso iemand af. In deze finale zit hem dat net even anders. Alle drie de overblijvende kandidaten hebben flinke Mol-acties uitgehaald en zichzelf, misschien onbedoeld, erg verdacht gemaakt bij het publiek. Sommige van hen zijn al sinds aflevering 1 enorm verdacht, zoals bijvoorbeeld de extreem knappe Kim-Lian van der Meij. Uiteindelijk moet vanavond uitwijzen wie van de kandidaten de boel heeft lopen te verzieken voor de rest. Dan wordt eindelijk duidelijk wie onder de grote groep BN’ers, de Mol was. En heel Nederland volgt die spannende ontknoping op de voet. Want met zo’n spannende finale, wil je natuurlijk geen enkele minuut missen. Deze finale van Wie is de Mol? is een stukje televisie geschiedenis in de maak, daar moet je gewoon bij zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...