Foto: Fitte Miljuschka Witzenhausen showt katachtig sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen verbaast vriend en vijand met een nieuwe foto. en de prachtige chef-kok ziet er daar dunner op uit dan ooit. 

Het was haar volgers al opgevallen: Miljuschka is op dit moment dunner dan ooit. Ze wil het zelf absoluut niet hebben over haar afvalrace, gewicht of de noodzaak om te sporten. Elke vrouw moet dit voor zichzelf bepalen, en elk lijf is een mooi lijf, aldus de knappe brunette. Daar heeft ze ook absoluut gelijk in, maar toch is Miljuschka de laatste tijd een plezier om naar te mogen kijken. Daarvoor ook al, dus haar gewicht heeft daar bar weinig mee te maken. Maar Miljuschka lijkt meer energie te hebben en beter in haar vel te zitten. En dat kan wel te maken hebben met haar strijd tegen de kilo’s. Je merkt het ook wel als je Miljuschka haar nieuwste foto’s ziet. Daarop ziet de knappe vrouw er nog net even een stukje knapper uit dan voorheen. En dat resultaat moet natuurlijk even gedeeld worden.

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen lift shirtje omhoog voor zéér eerlijke foto

Miljuschka is jouw favoriete panter

Ze vertelde altijd geen fan te zijn van de sportschool, maar haar fanatieke sportregime van de afgelopen weken begint duidelijk z’n vruchten af te werpen. Daar hoort uiteraard ook een hele garderobe aan opvallende sportpakjes bij. Deze keer kiest Miljuschka voor een panterprintje. Miauw!

Miljuschka deelt wilde foto op Intagram

De prachtige Miljuschka houdt er wel van om zich een klein beetje uitdagend te kleden. bijvoorbeeld in een bijzonder panterprintje. En daar pronkt ze natuurlijk graag mee. Daar is haar Instagram een goed platform voor. Met haar volgers deelt Miljuschka een bijzondere foto van haar outfit. En wat ziet ze er toch goed uit in de gestipte kleding. Zo knap als op deze foto, zag je Miljuschka maar zelden. Nu ze duidelijk wat meer comfortabel in haar vel zit komen er misschien wel meer van dit soort spannende foto’s aan de komende tijd. Dat zou natuurlijk erg mooi zijn.
Miljuschka is klaar voor de zomer

De zomer is tegenwoordig een mooie tijd voor Miljuschka. Dan mag ze namelijk met haar knappe pronken door allerlei weinig onthullende kleding te dragen. Of ze nu in een spannend jurkje of in een bikini loopt, het resultaat is eigenlijk hetzelfde. Miljuschka imponeert flink. Haar verleidelijke kledingkeuzes in combinatie met haar aantrekkelijke zorgen ervoor dat Miljuschka een van de meest knappe en gewilde vrouwen van Nederland is geworden.

Miljuschka maakt grote vormen bespreekbaar

Natuurlijk is Miljuschka inmiddels wat strakker en afgetraind, maar ze was eerst een rolmodel voor wat forsere, maar daarom niet minder knappere, vrouwen. Miljuschka vindt het voornamelijk belangrijk dat vrouwen goed in hun vel zitten en blij en tevreden zijn met zichzelf en heeft minder boodschap aan allerlei schoonheidsidealen. En de prachtige brunette heeft daar ook absoluut een punt. Want vrouwen van een maatje meer zijn natuurlijk ook nog steeds enorm mooi om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!