Foto: Fitnessmodel Dominique Hazeleger geniet van kokosnoten in piepklein bovenstukje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het knappe model Dominique Hazeleger weet met haar goddelijke haar volgers erg stil te krijgen met deze zoete foto.

Dominique Hazeleger drinkt uit zoete kokosnoot voor zwoel plaatje

De heerlijke brunette is eventjes lekker aan het genieten op vakantie en dat doet de prachtige Dominique Hazeleger weer heerlijk op haar eigen manier. De knappe dame zit lekker te ontspannen op het strand met een kokosnoot in haar hand. Daar drinkt ze uit, terwijl ze geniet van het ware zonnetje op haar huid. De foto van Dominique Hazeleger geeft gelijk een heel erg rustgevend vakantie gevoel. Met haar prachtige foto weet het knappe model haar volgers ook weer heerlijk te verbazen. Die hadden niet zien aankomen dat ze zo mochten gaan genieten van de bijzondere brunette. Haar bovenstukje is namelijk zo klein, dat het knappe model praktisch alles weggeeft. En dat is wel genieten natuurlijk.

Lees ook: Foto: Dominique Hazeleger laat volgers smelten met haar gloeiende lijf op het strand
Het bovenstukje van Dominique Hazeleger verbergt wel heel weinig

Met haar spectaculaire bovenstukje weet de knappe Dominique Hazeleger haar volgers helemaal in haar greep te houden. het kleine stukje stof is nauwelijks genoeg om ervoor te zorgen dat Dominique haar prachtige vormen verborgen blijven. Die proberen zover dat lukt naar buiten te breken. Maar gelukkig voor Dominique houdt het pakje haar gewoon. Het geeft wel gelijk weer iets moois om je op te focussen. Je kan ook niet bepaald om de prachtige vormen van Dominique heen. Met haar heerlijke outfit heeft ze je toch wel een beetje volledig te pakken. En dat is niet erg, want er zijn veel ergere dingen dan in de ban zijn van deze ontzettend knappe brunette. Dominique Hazeleger weet het haar volgers wel altijd flink naar hun zin te maken.

Lees ook: Huh: Dominique Hazeleger is ineens 10 kilo zwaarder
Sportieve Dominique Hazeleger weet zich goed staande te houden op surfboard

Natuurlijk kan deze sportieve dame zich ook gewoon staande houden op een surfboard, Dat verbaast eigenlijk helemaal niemand meer. De knappe brunette weet precies wat ze aan het doen is tijdens haar ronde op het water. Haar aantrekkelijke lijf beweegt van links naar rechts over de golven heen. En dat ziet er niet alleen ontzettend indrukwekkend uit, maar ook nog eens heel erg spannend. Want Dominique draagt op de foto toch wel een erg strak badpakje. En dat pakje zorgt ervoor dat haar fans veel van haar knappe te zien krijgen.

Zon, zee en Dominique Hazeleger liggen deze zomer op de loer

De zeer aantrekkelijke brunette weet met haar strandfoto’s toch wel een groot deel van haar volgers te betoveren. En ze is voorlopig nog niet van plan om te stoppen. De knappe Dominique blijft gewoon even rustig doorgaan met het plaatsen van al die leuke kiekjes. Daar is ze inmiddels zo goed in geworden dat het een soort tweede natuur is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!