Foto: Fitnessmodel Dominique Hazeleger geniet van kokosnoten in piepklein bovenstukje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het knappe model Dominique Hazeleger weet met haar goddelijke lichaam haar volgers erg stil te krijgen met deze zoete foto.

Dominique Hazeleger drinkt uit zoete kokosnoot voor zwoel plaatje

De heerlijke brunette is eventjes lekker aan het genieten op vakantie en dat doet de prachtige Dominique Hazeleger weer heerlijk op haar eigen manier. De knappe dame zit lekker te ontspannen op het strand met een kokosnoot in haar hand. Daar drinkt ze uit, terwijl ze geniet van het ware zonnetje op haar huid. De foto van Dominique Hazeleger geeft gelijk een heel erg rustgevend vakantie gevoel. Met haar prachtige foto weet het knappe model haar volgers ook weer heerlijk te verbazen. Die hadden niet zien aankomen dat ze zo mochten gaan genieten van de bijzondere brunette. Haar bovenstukje is namelijk zo klein, dat het knappe model praktisch alles weggeeft. En dat is wel genieten natuurlijk.

Lees ook: Foto: Dominique Hazeleger laat volgers smelten met haar gloeiende lijf op het strand

Het bovenstukje van Dominique Hazeleger verbergt wel heel weinig

Met haar spectaculaire bovenstukje weet de knappe Dominique Hazeleger haar volgers helemaal in haar greep te houden. het kleine stukje stof is nauwelijks genoeg om ervoor te zorgen dat Dominique haar prachtige vormen verborgen blijven. Die proberen zover dat lukt naar buiten te breken. Maar gelukkig voor Dominique houdt het pakje haar gewoon. Het geeft wel gelijk weer iets moois om je op te focussen. Je kan ook niet bepaald om de prachtige vormen van Dominique heen. Met haar heerlijke outfit heeft ze je toch wel een beetje volledig te pakken. En dat is niet erg, want er zijn veel ergere dingen dan in de ban zijn van deze ontzettend knappe brunette. Dominique Hazeleger weet het haar volgers wel altijd flink naar hun zin te maken.

Lees ook: Huh: Dominique Hazeleger is ineens 10 kilo zwaarder

Sportieve Dominique Hazeleger weet zich goed staande te houden op surfboard

Natuurlijk kan deze sportieve dame zich ook gewoon staande houden op een surfboard, Dat verbaast eigenlijk helemaal niemand meer. De knappe brunette weet precies wat ze aan het doen is tijdens haar ronde op het water. Haar aantrekkelijke lijf beweegt van links naar rechts over de golven heen. En dat ziet er niet alleen ontzettend indrukwekkend uit, maar ook nog eens heel erg spannend. Want Dominique draagt op de foto toch wel een erg strak badpakje. En dat pakje zorgt ervoor dat haar fans veel van haar knappe lichaam te zien krijgen.

Zon, zee en Dominique Hazeleger liggen deze zomer op de loer

De zeer aantrekkelijke brunette weet met haar strandfoto’s toch wel een groot deel van haar volgers te betoveren. En ze is voorlopig nog niet van plan om te stoppen. De knappe Dominique blijft gewoon even rustig doorgaan met het plaatsen van al die leuke kiekjes. Daar is ze inmiddels zo goed in geworden dat het een soort tweede natuur is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?