Foto: Fatima Moreira de Melo onthult ware aard van verdacht drankje bij RTL Boulevard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fatima Moreira de Melo houdt het wel spannend in haar werk. Zo zit ze tijdens de opnames van RTL Boulevard aan een mysterieus drankje. 

De prachtige Fatima Moreira de Melo houdt de uitzendingen van RTL Boulevard graag net zo spannend als de uitspraak van haar eigen naam. Daarom besluit ze om tijdens de laatste opname een leuke, maar mysterieuze vraag te stellen aan haar publiek. En die wordt met de meest vreemde antwoorden beantwoord.

Lees ook: Fatima Moreira de Melo laat zich aan lippen trekken in angstaanjagende video

Fatima neemt dapper een slokje van mysterieuze drankje

De antwoorden stromen binnen op de vraag wat Fatima hier nou precies aan het drinken is. En het zijn niet de meest charmante antwoorden. Maar wel de antwoorden die je zou verwachten. Alles van u***e tot vergif komt voorbij. Maar de dappere Fatima negeert alle antwoorden en neemt dapper een slok. Natuurlijk weet de knappe blondine allang wat er in het glas zit. Haar volgers zijn echter nog volledig ‘in the dark’ en dat maakt het wel erg grappig voor Fatima, die haar volgers het ergste laat denken voorlopig. Zelf lijkt ze er in ieder geval erg van te kunnen genieten, dus heel erg zal het wel niet zijn.

Fatima geeft iedereen het verlossende antwoord

Aan het einde van de opname geeft Fatima iedereen het verlossende antwoord. Het sap wat ze zo gretig naar binnen heeft gewerkt is niks anders dan Rivella. Het is dus zeker niet vies of gevaarlijk, maar bevat gewoon een beetje prik. Wel lijkt Fatima te hebben genoten van haar kleine spel met haar volgers. Misschien dat ze binnenkort nog een keer zo’n soort spelletje met haar volgers organiseert. En wie weet wat ze dan weer op haar bureau heeft staan.

Fatima Moreira de Melo mag strak jurkje aan

Natuurlijk zijn er nog meer voordelen te noemen aan RTL Boulevard presenteren dan je fans zo af en toe voor de gek te mogen houden. Een van die voordelen is dat ze vaak de meest mooie outfits aan mag. Bijvoorbeeld dit strakke roze jurkje. Fatima kan daar enorm van genieten. Ze draagt het jurkje dan ook met het grootste genoegen. Ze weet het jurkje ook echt eer aan te doen. In het jurkje zie je pas echt goed hoe knap Fatima eigenlijk is. Van haar mooie lange benen tot haar prachtige lach en ogen waar je in kan verdrinken, Fatima is oprecht een van de knapste dames in Nederland.

Fatima Moreira de Melo geniet van haar werk

Fatima kan enorm genieten van haar werk. En dan niet alleen maar vanwege de leuke pakjes die ze altijd aan mag. Ze heeft leuke collega’s, het werk is ook goed te doen en ze mag zeggen wat ze wil. En dat zijn allemaal belangrijke punten voor Fatima. Natuurlijk speelt de verleidelijke kleding die ze mag dragen op televisie ook wel een beetje mee, maar zonder de strakke pakjes zou Fatima ook dit werk blijven doen. Het zou alleen iets minder interessant worden voor de kijkers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes.