Foto: Fatima Moreira de Melo heeft tong op vreemde plek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fatima Moreira de Melo heeft een ongelukje tijdens padel. De blauwe plek op voorhoofd versiert Fatima met een tongetje erop. 

De prachtige presentatrice Fatima Moreira de Melo heeft zichzelf geblesseerd. Je zou verwachten dat een voormalig sporter wel weet wat ze doet, maar ze heeft zich toch flink pijn gedaan tijdens een potje padel. En dat ziet er niet mis uit. Fatima heeft per ongeluk de racket tegen haar eigen voorhoofd geslagen. En dat zorgde ervoor dat de blondine een flinke blauwe plek op haar voorhoofd kreeg. Niet alleen dat, maar de plek is ook nog eens flink dik geworden. Dat is nogal balen voor de knappe blondine. Maar gelukkig kan ze er zelf de humor van inzien en tekent ze een klein tongetje op haar blauwe plek. Dat maakt haar dag toch weer iets vrolijker.

Lees ook: Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich vertroetelen voor spiegel

Fatima Moreira de Melo glimlacht blessure weg

Op de foto die Fatima maakte na het ongeval zie je hoe ze met een leuke caption de pijn probeert weg te lachen. Ze heeft haar bult een beetje versierd door er een gezichtje met uitstekende tong op te tekenen. Fatima besluit om zelf maar het gezichtje na te doen voor de foto. Ze voelt zich hier al een stukje beter door dan voorheen. Er wordt wel eens gezegd dat lachen het beste medicijn is. Misschien werkt dat ook in dit soort gevallen. Wel ziet Fatima er met haar tong uit haar mond er erg ondeugend uit. Misschien dat zo’n foto wel vaker in de smaak valt, wel zonder gigantische bult op haar voorhoofd natuurlijk.

Fatima is een sportieve dame, zelfs na de topsport

Zelf doet Fatima Moreira de Melo al jaren niet meer aan topsport, maar dat betekent niet dat ze zich heeft laten verslonzen. Fatima is regelmatig aan het sporten. Dat vindt ze namelijk een heerlijke bezigheid. Even je verstand op nul en lekker bezig met jezelf uitputten. Het helpt Fatima met de stress van werk van zich af zetten. Hoe het nu verder moet met haar werk en het sporten, nu ze best wel een flinke klap heeft gekregen, is nog onduidelijk. Vooralsnog gaat Fatima er gewoon voor, misschien met een extra laagje make-up tijdens RTL Boulevard, maar zeker niet met minder plezier. Fatima geeft gewoon de volle honderd procent, met of zonder bult op haar hoofd.
Fatima heeft bij RTL Boulevard altijd de mooiste pakjes

Hopelijk schuift Fatima ondanks haar blessure gewoon aan bij RTL Boulevard, want dat betekent dat ze weer onder handen wordt genomen door de styliste van het programma. Niet alleen vindt Fatima dit zelf heel erg leuk, het levert ook nog eens hele leuke foto’s op voor op haar Instagram. En wie weet dat ze bij het televisieprogramma nog wel wat trucjes weten voor het verbergen van de blauwe plek op het voorhoofd van Fatima. Dan kan de presentatrice ook weer een beetje normaal door het leven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!