Foto: Famke Louise straalt na optreden in luchtige outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke artiest Famke Louise heeft weer een nieuwe outfit laten zien en deze moet je gecheckt hebben!

Famke Louise imponeert met spannende outfit tijdens optreden

Het is weer zover! Famke Louise treedt na een lange periode eindelijk weer op. De zangeres en rapper had natuurlijk eerst geen optredens vanwege corona, en daarna speelde haar zwangerschap ook nog eens mee. Maar nu is ze er helemaal weer klaar voor. En dat laat ze dan ook gelijk zien. Haar eerste paar optredens zijn werkelijk spectaculair te noemen. Famke Louise heeft zichzelf maar weer eens overtroffen met haar nieuwe optredens. En dat terwijl ze niet eens heel veel tijd heeft gehad om te repeteren. Maar wat natuurlijk wel meespeelt is haar outfit. Die helpt haar te stralen tot ver na haar optreden. Gelukkig deelt Famke Louise het spannende pakje graag met haar volgers. Die hebben dan nog even iets extra’s om van te genieten.

Lees ook: Foto: Nauwelijks bedekte Famke Louise laat zich helemaal insmeren
Famke Louise omringd door honderden lichtjes

Haar fans zijn ook duidelijk erg blij met de terugkeer van Famke Louise. Dat laten ze in ieder geval tijdens de optredens flink blijken. Niet alleen staan er hordes enthousiaste mensen in de zaal, ze doen ook nog eens allemaal vrolijk mee. Dat heeft bijvoorbeeld tot gevolg dat Famke Louise op een gegeven moment omringd is door honderden lichtjes. En dat is natuurlijk wel heel erg bijzonder. Want wanneer kan je nou zeggen als artiest dat heel je publiek met je mee doet? Het is maar weer duidelijk dat Famke Louise een speciaal plekje in de harten van haar publiek heeft weten te bemachtigen. En dat plekje staat ze ook nooit meer af als het aan haar ligt.
Famke Louise kondigt nieuwe muziek aan met vieze foto

Bij een nieuwe reeks optredens hoort natuurlijk ook gewoon nieuwe muziek. Zo kan Famke Louise het beste laten blijken dat ze helemaal terug is. En haar nieuwe single is al helemaal stukgedraaid door haar volgers. Famke had een bijzonder idee voor de cover art van haar nieuwe single, namelijk zichzelf lekker onderkliederen met verf. En dat idee werkte eigenlijk gewoon heel erg goed. Dat kan je ook zien aan de foto hierboven. Famke Louise onder de verf was een beter idee dan van tevoren ooit gedacht.

De spannende foto’s van Famke Louise

Maar daar houden de spannende avonturen van Famke Louise niet op. Want de knappe dame heeft de komende tijd nog veel meer optredens op haar lijstje staan. En je kan er zeker van zijn dat ze daar ook weer hele leuke foto’s en filmpjes gaat maken. En al die spannende foto’s houden we speciaal voor jullie gewoon in de gaten. Zo kunnen jullie lekker achterover leunen en zonder moeite genieten van alle mooie foto’s van Famke Louise. En laten we eerlijk zijn, dat wordt genieten geblazen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!