Foto: Fajah Lourens heeft het overduidelijk zeer koud in strak badpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fajah Lourens heeft een nieuw plaatje online gezet waar haar volgers enorm van smullen. En Fajah geniet ook nog eens enorm. 

Het heerlijke ijsbad van Fajah Lourense

De prachtige brunette heeft iets gedaan wat ze niet zo vaak doet. Ze is namelijk in een ijskoud bad met water gaan zitten. En dat leverde wel een heel erg bijzonder plaatje op. Fajah zegt dat het ijsbad haar allerlei nieuwe inzichten leert, terwijl ze bezig is met allemaal oefeningen om haar ademhaling te trainen. De knappe brunette heeft het duidelijk naar haar zin gehad. De bijzondere ervaring heeft indruk gemaakt op het knappe model. Maar wat op haar volgers natuurlijk veel meer indruk heeft gemaakt, dat is de prachtige outfit van Fajah, die natuurlijk niet met al haar kleding het ijsbad in dook. De aantrekkelijke dame met de krullen heeft een heerlijk strak badpakje aangetrokken en weet daarmee haar volgers wel erg tevreden te maken.

Lees ook: Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien
Fajah Lourens ziet er nog steeds geweldig uit

Soms dan vragen mensen zich wel eens af wat er nou allemaal met Fajah Lourens gebeurd is. De ooit zo aanstormende ster doet inmiddels een stuk minder en zonder social media had je misschien helemaal geen beeld meer gehad van wat de knappe dame allemaal doet tegenwoordig. Maar geen zorgen, ze is misschien een tijdje uit de spotlight geweest, maar Fajah Lourens is zeker niet minder knap geworden. De aantrekkelijke dame met de krullen bewijst in haar ijsbad-foto dat ze nog steeds een heel erg goed heeft. Haar badkleding zit zo strak om haar , dat je als volger van Fajah wel moet genieten. De knappe dame weet precies wat ze aan moet trekken om haar volgers het naar hun zin te maken.

Lees ook: Video: Fajah Lourens gooit jasje open en laat haar lijf zien
Fajah Lourens laat strakke lijf zien aan volgers

De zeer aantrekkelijke brunette is ongelooflijk goed in het laten zien van haar aantrekkelijke . Neem maar een kijkje op haar Instagram pagina. Daar staan meer dan genoeg foto’s die stuk voor stuk bewijzen dat Fajah Lourens nog altijd een zeer aantrekkelijke en verleidelijke vrouw is. De knappe brunette wil ook niet dat mensen dat uit het oog gaan verliezen. En daarom blijft ze maar doorgaan met het plaatsen van al die bijzondere kiekjes. De fans van Fajah vinden het allemaal maar mooi. Die worden namelijk overspoeld met mooie plaatjes van Fajah. Voor iedereen is het dus een win-win situatie als Fajah doorgaat met het plaatsen van haar heerlijke foto’s. Niet dat mensen bang hoeven te zijn dat Fajah binnenkort daarmee stopt. De knappe brunette lijkt nog lang niet uitgekeken te zijn op het maken van al die spannende foto’s waar haar fans zo van kunnen smullen. Die zitten nog steeds elke dag klaar voor nieuwe mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!