Foto: Fajah Lourens heeft het overduidelijk zeer koud in strak badpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fajah Lourens heeft een nieuw plaatje online gezet waar haar volgers enorm van smullen. En Fajah geniet ook nog eens enorm. 

Het heerlijke ijsbad van Fajah Lourense

De prachtige brunette heeft iets gedaan wat ze niet zo vaak doet. Ze is namelijk in een ijskoud bad met water gaan zitten. En dat leverde wel een heel erg bijzonder plaatje op. Fajah zegt dat het ijsbad haar allerlei nieuwe inzichten leert, terwijl ze bezig is met allemaal oefeningen om haar ademhaling te trainen. De knappe brunette heeft het duidelijk naar haar zin gehad. De bijzondere ervaring heeft indruk gemaakt op het knappe model. Maar wat op haar volgers natuurlijk veel meer indruk heeft gemaakt, dat is de prachtige outfit van Fajah, die natuurlijk niet met al haar kleding het ijsbad in dook. De aantrekkelijke dame met de krullen heeft een heerlijk strak badpakje aangetrokken en weet daarmee haar volgers wel erg tevreden te maken.

Lees ook: Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fajah Lourens (@fayaofficial)

Fajah Lourens ziet er nog steeds geweldig uit

Soms dan vragen mensen zich wel eens af wat er nou allemaal met Fajah Lourens gebeurd is. De ooit zo aanstormende ster doet inmiddels een stuk minder en zonder social media had je misschien helemaal geen beeld meer gehad van wat de knappe dame allemaal doet tegenwoordig. Maar geen zorgen, ze is misschien een tijdje uit de spotlight geweest, maar Fajah Lourens is zeker niet minder knap geworden. De aantrekkelijke dame met de krullen bewijst in haar ijsbad-foto dat ze nog steeds een heel erg goed lichaam heeft. Haar badkleding zit zo strak om haar lichaam, dat je als volger van Fajah wel moet genieten. De knappe dame weet precies wat ze aan moet trekken om haar volgers het naar hun zin te maken.

Lees ook: Video: Fajah Lourens gooit jasje open en laat haar lijf zien

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fajah Lourens (@fayaofficial)

Fajah Lourens laat strakke lijf zien aan volgers

De zeer aantrekkelijke brunette is ongelooflijk goed in het laten zien van haar aantrekkelijke lichaam. Neem maar een kijkje op haar Instagram pagina. Daar staan meer dan genoeg foto’s die stuk voor stuk bewijzen dat Fajah Lourens nog altijd een zeer aantrekkelijke en verleidelijke vrouw is. De knappe brunette wil ook niet dat mensen dat uit het oog gaan verliezen. En daarom blijft ze maar doorgaan met het plaatsen van al die bijzondere kiekjes. De fans van Fajah vinden het allemaal maar mooi. Die worden namelijk overspoeld met mooie plaatjes van Fajah. Voor iedereen is het dus een win-win situatie als Fajah doorgaat met het plaatsen van haar heerlijke foto’s. Niet dat mensen bang hoeven te zijn dat Fajah binnenkort daarmee stopt. De knappe brunette lijkt nog lang niet uitgekeken te zijn op het maken van al die spannende foto’s waar haar fans zo van kunnen smullen. Die zitten nog steeds elke dag klaar voor nieuwe mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.