Foto: Fajah Lourens heeft het overduidelijk zeer koud in strak badpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fajah Lourens heeft een nieuw plaatje online gezet waar haar volgers enorm van smullen. En Fajah geniet ook nog eens enorm. 

Het heerlijke ijsbad van Fajah Lourense

De prachtige brunette heeft iets gedaan wat ze niet zo vaak doet. Ze is namelijk in een ijskoud bad met water gaan zitten. En dat leverde wel een heel erg bijzonder plaatje op. Fajah zegt dat het ijsbad haar allerlei nieuwe inzichten leert, terwijl ze bezig is met allemaal oefeningen om haar ademhaling te trainen. De knappe brunette heeft het duidelijk naar haar zin gehad. De bijzondere ervaring heeft indruk gemaakt op het knappe model. Maar wat op haar volgers natuurlijk veel meer indruk heeft gemaakt, dat is de prachtige outfit van Fajah, die natuurlijk niet met al haar kleding het ijsbad in dook. De aantrekkelijke dame met de krullen heeft een heerlijk strak badpakje aangetrokken en weet daarmee haar volgers wel erg tevreden te maken.

Lees ook: Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien
Fajah Lourens ziet er nog steeds geweldig uit

Soms dan vragen mensen zich wel eens af wat er nou allemaal met Fajah Lourens gebeurd is. De ooit zo aanstormende ster doet inmiddels een stuk minder en zonder social media had je misschien helemaal geen beeld meer gehad van wat de knappe dame allemaal doet tegenwoordig. Maar geen zorgen, ze is misschien een tijdje uit de spotlight geweest, maar Fajah Lourens is zeker niet minder knap geworden. De aantrekkelijke dame met de krullen bewijst in haar ijsbad-foto dat ze nog steeds een heel erg goed heeft. Haar zit zo strak om haar , dat je als volger van Fajah wel moet genieten. De knappe dame weet precies wat ze aan moet trekken om haar volgers het naar hun zin te maken.

Lees ook: Video: Fajah Lourens gooit jasje open en laat haar lijf zien
Fajah Lourens laat strakke lijf zien aan volgers

De zeer aantrekkelijke brunette is ongelooflijk goed in het laten zien van haar aantrekkelijke . Neem maar een kijkje op haar Instagram pagina. Daar staan meer dan genoeg foto’s die stuk voor stuk bewijzen dat Fajah Lourens nog altijd een zeer aantrekkelijke en verleidelijke vrouw is. De knappe brunette wil ook niet dat mensen dat uit het oog gaan verliezen. En daarom blijft ze maar doorgaan met het plaatsen van al die bijzondere kiekjes. De fans van Fajah vinden het allemaal maar mooi. Die worden namelijk overspoeld met mooie plaatjes van Fajah. Voor iedereen is het dus een win-win situatie als Fajah doorgaat met het plaatsen van haar heerlijke foto’s. Niet dat mensen bang hoeven te zijn dat Fajah binnenkort daarmee stopt. De knappe brunette lijkt nog lang niet uitgekeken te zijn op het maken van al die spannende foto’s waar haar fans zo van kunnen smullen. Die zitten nog steeds elke dag klaar voor nieuwe mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!