Foto: Estavana Polman laat mannen intens genieten tijdens Beter Laat Dan Nooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Estavana Polman presenteert het nieuwe seizoen van Beter Laat Dan Nooit en weet daarmee de mannen die meedoen intens te laten genieten.

De prachtige blondine Estavana Polman is de nieuwe presentatrice Beter Laat dan Nooit

Voorheen werd het programma altijd gepresenteerd door Katja Schuurman, maar nu heeft Estavana het stokje over genomen. In het programma gaan vier bekende mannen op leeftijd, onder leiding van een bekende presentatrice met elkaar op reis. En daar komen natuurlijk de leukste beelden en verhalen uit voort. Estavana Polman is natuurlijk vooral bekend van haar carrière als topsporter, dus dit is een bijzonder uitstapje voor de knappe blondine. Maar zelf heeft Estavana er in ieder geval ongelooflijk veel zin in. Samen met Ad Visser, Henny Huisman, Edwin Rutten en Frits Barend reist de knappe blondine naar Azië. Of ze hierna nog veel gaat doen met presenteren weet ze nog niet, maar vooralsnog heeft Estavana de smaak goed te pakken: “Ik vind het geweldig om met deze bijzondere mannen en jeugdidolen van veel Nederlanders op reis te gaan en beter te leren kennen.”

Lees ook: Video: Estavana Polman steekt enorme veer in achterste van Hélène Hendriks tijdens Oranjezomer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Estavana Polman (@estavana)

Estavana Polman heeft haar meest verleidelijke kleding mee naar Azië

De knappe handbalster heeft wel eventjes haar meest verleidelijke kleding meegenomen naar Azië. Dat vond ze wel zon handig. Op die manier hebben de mannen ook nog wat moois om naar te kijken, mocht de hele reis nou meevallen. Dat zal ongetwijfeld niet het geval zijn, maar het is fijn om even iets achter de hand te hebben. In haar strakke pakjes ziet Estavana Polman er in ieder geval wel gelijk ontzettend fijn uit. Dus dat belooft wat voor het mooie programma.

Lees ook: Foto: Estavana Polman opent haar badjas voor camera

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Estavana Polman (@estavana)

Is Estavana Polman een waardige vervanger voor Katja Schuurman?

Hoewel ze misschien de ervaring mist die Katja aan tafel brengt, heeft Estavana Polman wel gewoon een ontzettend leuke en vrolijke persoonlijkheid en weet ze alles wat ze doet met een bepaalde vrolijkheid te brengen. En dat is natuurlijk ontzettend goed voor het werk als presentator. De knappe blondine weet zich waarschijnlijk dus wel door de moeilijkste delen van het programma heen te worstelen. Daar maakt niemand zich in ieder geval echt zorgen om. Wat meer een probleem zal zijn is of de heren niet te afgeleid raken van het heerlijke lichaam van Estavana om nog een beetje op de mooie plekjes in Azië te letten. Daar zit het echte gevaar.

Waar gaat de reis van Estavana Polman naartoe?

In het programma reist de knappe blondine naar Cambodja, Zuid-Korea en Nepal. En dat zijn natuurlijke best wel bijzondere plekken om te bezoeken. En die worden door de aanwezigheid van Estavana Polman nog even een stukje beter gemaakt. De knappe blondine kan niet wachten om haar mooie avonturen te delen met iedereen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.