Foto: Estavana Polman geeft inhoud topje cadeau bij terugkeer De Lama’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Lama’s zijn terug van weggeweest! In de eerste aflevering gaat het er meteen heet aan toe: Estavana Polman eindigt plat op haar buik tijdens een bijzondere sketch! 

Veertien jaar lang waren ze verdwenen van de buis. Maar De Lama’s zijn terug! Weliswaar onder een nieuwe naam, maar met de originele grappenmakers. Ruben van der Meer, Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbruggen, ze zijn er allemaal weer bij. Onder leiding van Patrick Lodiers worden de leukste sketches weer geacteerd. De nieuwe show heet TAFKAL, een afkorting die staat voor ‘The Artists Formerly Known as Lama’s’. Ze zijn hun identiteit dus niet helemaal vergeten.

Estavana Polman speelt lekker mee bij TAFKAL

Net als vroeger zit er elke week een bekende Nederlander naast Patrick Lodiers. Dit keer is het Estavana Polman. De heerlijke blondine mag ook een aantal sketches meespelen, waarbij ze voor een hoop gelach zorgt. Tijdens het spel ‘Verboden te lachen’ wordt ze tegenover Tijl Beckand gezet. De comedian verliest dit spel nadat Estavana een wel heel suggestief antwoord geeft als Tijl om een presentje vraagt..
Estavana Polman gaat plat liggen voor Tijl bij TAFKAL

Ze eist toch een redelijke hoofdrol op tijdens de eerste aflevering. In zo’n heerlijke roze broek is dat ook niet gek. Maar ook haar optreden zelf voegt echt wat toe op het podium. Estavana past duidelijk tussen de vier komieken, de chemie is top. Op haar Instagram laat ze weten dat ze enorm genoten heeft van de mogelijkheid om als gast aanwezig te zijn. Op één van de foto’s die ze deelt zie je haar schreeuwend op de grond liggen, plat op haar witte topje. Terwijl ze schreeuwt komt de hand van Tijl Beckand wel heel dichtbij. Gelukkig acteert het duo maar, want op de andere foto’s is duidelijk te zien dat ze het goed kunnen vinden!
Fans De Lama’s lovend over TAFKAL

Het idee is natuurlijk al ruimschoots getest. Laat het publiek en een presentator een situatie schetsen en vervolgens heb je enkel vier improviserende comedians nodig. Toch is TAFKAL een helemaal nieuwe show. Met een nieuwe naam en studio. Bovendien zijn De Lama’s natuurlijk al even van de televisie. Toch lijkt ook TAFKAL goed aan te slaan. Na het kijken van de eerste aflevering, zijn fans massaal sociale media op gegaan om de crew te complimenteren. Hoewel het programma pas net terug is, lijkt het alsof het nooit weg geweest is.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...