Foto: Er groeit een vreemd plukje haar op de voorgevel van Sylvie Meis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ontzettend knappe blondine Sylvie Meis heeft met haar nieuwe foto de interesse gewekt van vele van haar fans. 

Wat is toch dat plukje bij de voorgevel van Sylvie Meis?

De zeer aantrekkelijke presentatrice heeft een nieuw plaatje online gezet en mensen vragen zich gelijk helemaal af wat hier allemaal aan de hand is. De knappe presentatrice heeft natuurlijk een ongelooflijk mooi pakje aangetrokken. En het voordeel daarvan is dat je gelijk ontzettend goed zicht hebt op de prachtige vormen van het lichaam van Sylvie Meis. Maar wat mensen zich wel bij dit plaatje afvragen is wat toch in hemelsnaam dat pluisje is dat bij de rand van haar kleding verstopt zit. Nou, daar is een best wel logisch antwoord voor te vinden.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis ligt dicht tegen knappe vriendinnen aan in minuscule badkleding

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis viert de liefde met Love Island

Wat dan dat kleine pluizige bolletje is? Nou, dat is de plofkap van het microfoontje dat Sylvie om heeft. Ze is namelijk bezig met presentatiewerk voor het programma Love Island. En daarvoor moet ze ook een aantal shoots buiten doen. En dat gaat natuurlijk niet helemaal goed als het waait, tenzij Sylvie een van deze dingetjes om heeft. Dan kan je namelijk haar zwoele stem weer heel erg goed horen, zonder het geruis van de wind. En dat is natuurlijk wat iedereen wil. Niemand wil naar het charmante programma kijken en dan niet de prachtig zwoele presentatrice kunnen verstaan. Sylvie moet wel gewoon goed te horen blijven. Met dat mysterie opgelost, is het weer tijd om volledig van Sylvie haar heerlijke outfit te genieten.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis laat volgers dwars door haar jurkje heen kijken

Sylvie Meis laat haar eigen meiden flink goed zien

De aantrekkelijke presentatrice laat haar eigen dames best wel goed zien in deze prachtige outfit. En natuurlijk vindt niemand dat echt heel erg. Het maakt de outfit van de knappe blondine nog net even een stukje spannender. De aantrekkelijke dame weet met haar ontzettend mooie pakje weer iedereen helemaal in de watten te leggen. En daar worden de fans van Sylvie wel erg gelukkig van. Die zijn ontzettend blij dat ze weer meer mogen zien van het heerlijke lichaam van de aantrekkelijke presentatrice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

De verleidelijke blik van Sylvie Meis doet iedereen smelten

Met haar aantrekkelijke en zwoele blik weet Sylvie Meis de harten van al haar fans meteen weer te veroveren. De knappe dame weet als geen ander hoe ze haar volgers moet belonen. Dat doet ze namelijk door hen lieflijk aan te kijken met haar indringende blik. En natuurlijk worden haar volgers daar helemaal warm van. Een beetje aandacht van Sylvie Meis is genoeg om hen volledig te laten smelten. Dat is ook niet zo gek, want de knappe blondine is ongelooflijk heet. Met haar foto’s weet ze dus altijd wel haar fans tevreden te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!