Foto: Emma Heesters moet ‘sorry’ tegen haar moeder zeggen vanwege deze dwaze actie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters zoekt wel vaker alle grenzen op, maar met deze gedurfde actie wist ze iedereen – maar vooral haar moeder – te shockeren!

Het gebeurd niet vaak dat Emma Heesters iedereen zó weet te verrassen. En dat zegt wat! De bloedhete zangeres maakt het namelijk wel vaker spannend op social media en ook haar zangcarrière gaat niet zonder slag of stoot. Maar deze oproer is misschien wel een eerste keer! Haar fans zijn helemaal door het dolle! En als we Emma mogen geloven hebben haar ouders er ook flink wat over te zeggen. Maar na het zien van dit gewaagde plaatje snappen wij dat volkomen.

Emma Heesters onthult nieuwe tattoo

Want Emma Heesters zette een werkelijk schokkend kiekje online! Maar misschien niet eens om de reden die je nu denkt! In het eerste gezicht lijkt Emma alleen maar met een gedurfde outfit te pronken in het pikante plaatje. Niet dat je ons daar om hoort klagen, natuurlijk. Van Emma haar heerlijke figuur krijgen we nooit geen genoeg! En al helemaal niet als we er zoveel van mogen zien. Want met het afgeknipte shirtje en laaghangende jeans blijft er weinig aan de verbeelding over. En wat je daar kan zien zal je nog wel het meest verassen! Emma laat namelijk trots haar nieuwe tattoo zien! En dat heeft fans én familie in rep en roer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters hoopt dat haar moeder niet meekijkt

Al snappen wij natuurlijk ook wel dat fans van Emma Heesters hier zo geschokt door zijn. Betrokken, kan je het ook noemen! En aan zo’n spectaculair figuur als die van Emma raken we natuurlijk allemaal een beetje gehecht. Logisch dus dat iedereen wil weten wat voor bizarre actie dit nou weer is! Maar hoe ze dat in de comments zetten is misschien niet heel subtiel. Gelukkig voor Emma zijn de reacties overweldigend lovend. En dat snappen wij volkomen. Niet alleen mogen we namelijk genieten van Emma in een wel héél onthullende outfit, ze geeft ook nog eens een enorme knipoog naar “The Streamers”. En dat is voor velen toch wel heel nostalgisch! The Streamers gaven namelijk tijdens corona online gestreamde concerten en verzamelden daar vele fans mee. Maar wat betekent het dat Emma dit logo op haar rug heeft staan?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters biedt excuses aan na verrassende actie

Logisch dus dat de emoties hoog oplopen omtrent de nieuwe tattoo van Emma Heesters. Maar niet alleen haar fans zijn door het dolle! Emma werd namelijk ook op het matje geroepen bij haar moeder. Die zou namelijk niet helemaal fan zijn van haar nieuwste toevoeging! En dat lijkt Emma te hebben geweten. Zo bood ze al tijdens het plaatsen van het heerlijke kiekje haar excuses aan. “Sorry mama!”, schreef ze erbij met een hartjes emoji. Maar of dat voldoende is geweest haar moeder te verzoenen valt nog maar te betwijfelen. Al zullen enkele scherpe kijkers daar vast en zeker wat bij helpen. “Hahaha nou leuk geshopt!!”, grapte één fan snel. Zo blijkt dus dat het geeneens zeker is of Emma’s nieuwe tattoo wel echt een tattoo is. Hoe dan ook zijn we groot fan van dit heerlijke kiekje. Of het nou een sticker is, of permanent: Emma schittert!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?